16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:Είναι δύσκολο παιχνίδι,όμως ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε

ΟΛΤΡΑ:Είναι δύσκολο παιχνίδι,όμως ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε

By on 15 Δεκεμβρίου, 2022 0 2394 Views

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια που έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Οι τοποθετήσεις: «Καλημέρα. Πάντα λέω ότι αύριο έχουμε δύσκολο παιχνίδι, όμως αύριο είναι ένα ντέρμπι κόντρα σε μία καλή ομάδα που μας κέρδισε στον πρώτο γύρο. Θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο παιχνίδι, απέναντι σε μία πλήρης ομάδας. Να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουν καλή ομάδα, είναι σημαντικό να κερδίσουμε για τον κόσμο μας. Με συγκέντρωση θα τα καταφέρουμε».

Για τον πρώτο γύρο και την αλλαγή προπονητή: «Η ομάδα μας είναι έτοιμη. Η Ομόνοια από την πλευρά της, είναι με νέο τεχνικό, έχουν καλό κορμό, με καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι πλήρης, δουλεύει σωστά και στις στημένες φάσεις στην επίθεση. Ο Λένον έκανε εξαιρετική δουλειά, όπως και ο Φερέρα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κάποια πράγματα άλλαξαν, είναι διαφορετική ομάδα, αλλά με ίδιους ποδοσφαιριστές».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Οι νίκες δίνουν σιγουριά. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ μας, στην ομάδα και στους οπαδούς. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως ξανά θα πω, ότι ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε απέναντι σε μία σημαντική ομάδα για την Κύπρο».

Απάντηση για το τι θα πρέπει να προσέξουν: «Τα πάντα πρέπει να προσέξουμε! Πάντα πρέπει να προσέξουμε την επιθετική γραμμή, ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Δεν μου αρέσει να συγκρίνω τις τεχνικές ηγεσίες, προηγουμένως έπαιζε πιο άμεσα και τώρα κρατούν περισσότερο μπάλα. Είναι καλοί στην άμυνα και στην επίθεση. Να προσέξουμε την άμυνά μας, την επίθεση, τα τρανζίσιονς, τις μεταβάσεις και τις επιστροφές μας. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, πολύ καλοί οι Χούπερ, Λοΐζου, Κακουλλής, Μπέζους. Είναι δύσκολος ο αγώνας».

«Ο Γκιούρτσο και ο Ναούμ είναι εκτός λόγω τραυματισμού και ο Μίκελ είναι εκτός λόγω καρτών. Οι υπόλοιποι όμως είναι μια χαρά. Θα έχουμε και τους Λουίς Γκουστάβο και Μιλίτσεβιτς που δεν τους είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι».