21 Απριλίου, 2024
  • 21 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Έχουμε πολύ δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας.Αν ήταν πέναλτι…

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Έχουμε πολύ δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας.Αν ήταν πέναλτι…

By on 19 Δεκεμβρίου, 2022 0 4599 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την ήττα της ομάδας του από την Πάφο.

«Δε μας ικανοποιεί η ήττα, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Βλέπουμε τη συνέχεια, σε λίγες ημέρες έχουμε νέο ματς. Δεν ξεκινήσαμε καλά σήμερα, ήθελα να δημιουργήσουμε από πίσω, να μην είμαστε συνέχεια πίσω από την μπάλα. Αυτό θα βελτιωθεί με τη σκληρή δουλειά. Ξέρουμε πως να το κάνουμε, ξέρουμε τι μας περιμένει, ξέρουμε πως χρειάζεται πολύ δουλειά. Βλέπουμε την Πάφο να χτίζει μία ομάδα εδώ και έξι χρόνια, άρα και εμείς θέλουμε δουλειά για να πετύχουμε. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση και τη φάση που ζήτησε πέναλτι: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση, και μετά θα πάμε διακοπές. Για την τελευταία φάση, δεν την έχω δει ακόμα, όμως αν είναι πέναλτι, τότε είναι κρίμα γιατί τα παιδιά προσπάθησαν απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι η Πάφος».

Για τον τρόπο που ήθελε να απειλήσει η ομάδα του: «Η Πάφος είναι πάρα πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ιδιαίτερα στο ανοιχτό παιχνίδι. Από όσα γκολ έχει δεχτεί, μόνο ένα είναι από ανοιχτό παιχνίδι. Άρα θέλαμε να απειλήσουμε με κάποιο στημένο. Δεν τα καταφέραμε, έχουμε πολύ δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το μεταγραφικό: «Θα το συζητήσουμε με τον ιδιοκτήτη. Σίγουρα κάνουμε σκέψεις, θα αξιολογήσουμε καθημερινά το ρόστερ και εκεί που χρειαζόμαστε ενίσχυση, θα προχωρήσουμε. Είναι δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και όσοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν, θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους».