20 Ιουνίου, 2024
  • 20 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΕΡΕΡΑ:Το VAR δεν έκανε αυτό που έπρεπε…Ελπίζω με τον Απόλλωνα να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα

ΦΕΡΕΡΑ:Το VAR δεν έκανε αυτό που έπρεπε…Ελπίζω με τον Απόλλωνα να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα

By on 21 Δεκεμβρίου, 2022 0 1902 Views

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα μίλησε για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, καθώς και το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Πώς περιμένετε το ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα;
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα δύσκολα όταν αγωνίζεσαι με τις πρώτες πέντε ομάδες της βαθμολογίας. Πρόσφατα δεν είχαμε κάποια θετικά αποτελέσματά απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα από εμάς. Τώρα, πρέπει οπωσδήποτε να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Ήμασταν κοντά να το αλλάξουμε αυτό στο τελευταίο μας παιχνίδι και ελπίζω να το κάνουμε απέναντι στον Απόλλωνα. Είναι ένας καλός αντίπαλος και θα πρέπει να παρουσιαστούμε στα καλύτερα μας, όπως πρέπει κάθε φορά».

Ποια είναι η άποψη σας για το τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ;
«Η αλήθεια είναι πώς τα συναισθήματά μου είναι πολύ καλύτερα μετά που αναλύσαμε το παιχνίδι, παρά αμέσως μετά το τέλος του. Ήταν συνολικά μία καλή εμφάνιση. Αμυνθήκαμε καλά όλοι μαζί, η πίεση μας ήταν καλή, όπως και οι προσπάθειες των παικτών. Και όταν κοιτάξεις καλύτερα το παιχνίδι θα δεις ότι δημιουργήσαμε περισσότερες καλές ευκαιρίες από αυτούς. Είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες από αυτούς. Η διαφορά βρισκόταν στις λεπτομέρειες. Χρειάστηκαν λιγότερες ευκαιρίες για να πετύχουν δύο γκολ και χρειαστήκαμε περισσότερες για να πετύχουμε ένα γκολ. Στο μεταξύ ακόμη διατηρώ τις αμφιβολίες μου για την εγκυρότητα του δεύτερου γκολ. Για εμένα ήταν καθαρό φάουλ, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το παιχνίδι έχει τελειώσει. Λυπάμαι που το VAR δεν έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει σε αυτό το γκολ, γιατί ήταν ένα καθαρό φάουλ και επικίνδυνο τάκλιν. Τώρα βλέπουμε μπροστά, αλλά έχουμε ένα καλό συναίσθημα μετά το τελευταίο μας παιχνίδι. Αν συγκρίνουμε αυτήν την εμφάνιση σε σχέση με αυτήν κόντρα στον Άρη πριν από μερικές εβδομάδες ή το ΑΠΟΕΛ, ήταν πολύ καλύτερη. Αυτό δείχνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα ελπίζουμε αυτές οι μικρές λεπτομέρειες να είναι μαζί μας την επόμενη φορά»