17 Απριλίου, 2024
  • 17 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Γιοβάνοβιτς: “Έπρεπε όταν είχαμε τις ευκαιρίες, να τις κάνουμε γκολ”

Γιοβάνοβιτς: “Έπρεπε όταν είχαμε τις ευκαιρίες, να τις κάνουμε γκολ”

By on 22 Δεκεμβρίου, 2022 0 2289 Views

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε ο Παναθηναϊκός να “καθαρίσει” το ματς στην Νίκαια και δεν το έκανε, ενώ χαρακτήρισε στιγμή αδράνειας για την ομάδα του εκείνη που δέχτηκε γκολ και πήρε μόλις έναν βαθμό κόντρα στον Ιωνικό.

Πλέον, η απόσταση των πρωτοπόρων πρασίνων από την δεύτερη ΑΕΚ έπεσε στους έξι βαθμούς, με τις δύο ομάδες να έχουν μάλιστα να παίξουν μεταξύ τους στην “OPAP Arena” σε δύο αγωνιστικές, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πλευρά του να στέκεται στην αδυναμία των παικτών του να καθαρίσουν το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

“Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, η εμφάνιση θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγξαμε πλήρως από την αρχή μέχρι το τέλος, θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει πιο νωρίς γιατί είχαμε και τις φάσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερες αν είχαμε λίγο καλύτερες συνεργασίες στο τελείωμα των φάσεων και όπως πάντα μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο σε μία στιγμή αδράνειας μπορείς να δεχτείς το γκολ.

Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, όλες οι ομάδες έχουν τους στόχους τους. Ο Ιωνικός παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, σίγουρα ξέραμε ότι θα παλέψει πολύ σκληρά. Απλά έπρεπε εμείς όταν είχαμε τις ευκαιρίες να τις είχαμε κάνει γκολ ή φάσεις που είχαμε τις προϋποθέσεις να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες η συνεργασία μας δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο για να μπορούσαμε πιο νωρίς να έχουμε ένα πλεονέκτημα που θα μας μπορούσε να μας δώσει περισσότερη άνεση”.