22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Ήταν υπέροχο ότι σκοράραμε πέντε γκολ σε ένα παράξενο παιχνίδι

ΜΠΕΡΓΚ:Ήταν υπέροχο ότι σκοράραμε πέντε γκολ σε ένα παράξενο παιχνίδι

By on 23 Δεκεμβρίου, 2022 0 896 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη της Πάφου επί του Ακρίτα 5-2

-Αρχικά: “Είμαι πολύ χααρούμενος με τη νίκη. Τώρα θα έχουμε μερικές μέρες να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι αλλά ήταν υπέροχο ότι σκοράραμε πέντε γκολ”.

Σας προβλημάτισε σε κάποιο σημείο η ανταγωνιστικότητα του Ακρίτα; “Ο Ακρίτας έχει καλούς παίκτες. Έπαιξαν λίγο διαφορετικά σε σχέση με άλλα παιχνίδια, πιο επιθετικά. Όμως ήμασταν μπροστά με 2-0 και δεν έπρεπε να γίνει 2-2. Δεν αμυνθήκαμε όπως έπρεπε και πρέπει να το πούμε, χωρίς να μειώνουμε τον Ακρίτα. Επιστρέψαμε μετά το 2-2, σκοράραμε τα γκολ, δεν τα παρατήσαμε και δείχνει σωστή νοοτροπία”.

-Πλησιάζει η μεταγραφική Ιανουαρίου, να περιμένουμε και άλλη ενίσχυση πέραν του Μπεντακόρ; “Ο Μπεντακόρ είναι ένας καλός παίκτης, προπονείται μαζί μας εδώ και καιρό, ξέρουμε πολλά γι’ αυτόν. Οποιαδήποτε ομάδα βρει έναν παίκτη εντός μπάτζετ που μπορεί να βοηθήσει, σίγουρα θα προσπαθήσει να ενισχυθεί και εμείς δεν διαφέρουμε. Όμως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτες τον Ιανουάριο που σίγουρα θα μας βελτιώσουν γιατί αυτή η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία, βελτιωνόμαστε και το ότι τα Χριστουγέννα είμαστε σε αυτή τη θέση είναι πολύ θετικό”.