19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ:Μπορούμε ακόμη καλύτερα

By on 5 Ιανουαρίου, 2023 0 2839 Views

O Ανδρόνικος Κακουλλής παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας.
Το βίντεο:

Εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Δόξα Πώς το περιμένεις; «Θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Σίγουρα περιμένουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι όπως αυτό με την ΕΝΠ. Θα πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ από νωρίς και αν δεν έρθει να συνεχίσουμε, να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να σκοράρουμε».

Σε ποιους τομείς θα πρέπει να εστιάσουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα; «Να διατηρήσουμε την ηρεμία μας, να κρατήσουμε το μηδέν και να ψάξουμε όσο πιο νωρίς γίνεται το πρώτο γκολ. Αν έρθει νωρίς, όπως ήρθε και με την ΕΝΠ, θα είναι πιο εύκολο. Αν όχι τότε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη».

Καλή εμφάνιση, άνετη νίκη και μηδέν παθητικό απέναντι στην ΕΝΠ. Τι μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι; «Ναι, ήταν μία θετική εμφάνιση και ήταν θετικό το γεγονός ότι ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί. Μπορούμε ακόμη καλύτερα γιατί δεχθήκαμε κάποιες φάσεις και θα πρέπει να τις περιορίσουμε. Έτσι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για νίκη, αφού και εμείς θα βρούμε εύκολα το γκολ. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να κρατάμε πιο εύκολα το μηδέν για να μην κινδυνεύει η άμυνα μας».

Βρίσκεσαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, σκόραρες δύο φορές απέναντι στην ΕΝΠ και αναδείχθηκε MVP του αγώνα. Πώς νιώθεις; «Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα με τα γκολ που σημείωσα. Ειδικά το δεύτερο ήρθε με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, αλλά και το πρώτο προήλθε από την πίεση που εξασκήσαμε στον αντίπαλο όλοι μαζί. Την κέρδισα εγώ και σκοράραμε. Είμαι αρκετά χαρούμενος για το γεγονός αυτό και ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα. Είτε με τα γκολ μου, είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, γιατί το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Ήταν σημαντική η στήριξη του κόσμου στο Παραλίμνι και αυτό θα γίνει και το Σάββατο. Ένα μήνυμά προς τον κόσμο; «Αρχικά τους ευχαριστούμε γιατί γέμισαν την κερκίδα στο Παραλίμνι. Μας στήριξαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα, ακόμη και αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα είχαν γεμίσει την κερκίδα. Αυτό εισέπραξα από το ζέσταμα. Τους περιμένουμε στο ΓΣΠ για να πάρουμε ακόμη μία νίκη και συνεχίσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο».