22 Φεβρουαρίου, 2024
  • 22 Φεβρουαρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MAKΡΙΔΗΣ:Μας αδικεί το 2-2 αλλά όπως ήρθε μας αφήνει ικανοποιημένους

MAKΡΙΔΗΣ:Μας αδικεί το 2-2 αλλά όπως ήρθε μας αφήνει ικανοποιημένους

By on 8 Ιανουαρίου, 2023 0 2317 Views

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Κωνσταντίνος Μακρίδης παραχώρησε δηλώσεις στη διάσκεψη Τύπου μετά το 2-2 με την Πάφος FC στην Πάφο.

“Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος κατά κράτος σε όλο το 90λεπτο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Πάφο. Δεν νομίζω άλλη ομάδα να έπαιξε μέχρι τώρα την Πάφο μέσα στην έδρα της με αυτό τον τρόπο. Για μένα μας αδικεί το 2-2 στην τελική ένας βαθμός ειδικά όπως ήρθε μας αφήνει ικανοποιημένους. Ο Απόλλωνας πάντα θα παίζει για το τρίποντο. Θα σταθώ στην ενέργεια των παικτών, την εμφάνιση ήταν θαρραλέοι, πως παίξαμε με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο που μας έδωσε πάθος και ενέργεια και μας κράτησε μέχρι το 95’”

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ για το Κύπελλο… “Μέσα από τη δουλειά που γίνεται τις τελευταίες βδομάδες η ποδοσφαιριστές παίρνουν αυτοπεποίθηση και αρκετή ενέργεια με ή χωρίς την μπάλα. Από τώρα ξεχνούμε το παιχνίδι με την Πάφο και έχουμε στο μυαλό μόνο το ματς με την ΑΕΛ. Ένα πραγματικό ντέρμπι και θέλουμε παρόμοιες εμφανίσεις με τη σημερινή για να πάρουμε την πρόκριση”

Για τις αλλαγές που βοήθησαν… “Τους το είπα και στα αποδυτήρια.Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και όλοι θα χρειαστούν στην πορεία. Όσοι μπήκαν έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και μας βοήθησαν να έχουμε ενέργεια και να πάρουμε τον ένα βαθμό”