2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Πετύχαμε τρία όμορφα γκολ.Έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε

MΠΕΡΓΚ:Πετύχαμε τρία όμορφα γκολ.Έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε

By on 21 Ιανουαρίου, 2023 0 559 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Δόξα, ο προπονητής της Πάφου Χένινγκ Μπεργκ, ανέφερε… 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη νίκη. Πετύχαμε τρία όμορφα γκολ, θα μπορούσαμε περισσότερα. Κερδίσαμε ακόμα ένα παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. 

Έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε, για να είμαστε έτοιμοι να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Όταν δείχνεις τέτοια ποιότητα στα γκολ που πετυχαίνεις, είναι πολύ σημαντικό». 

Για την επιλογή του Όιερ Ολαθάμπαλ στον “άσο”: “Έπαιξε με τον Ακρίτα στο Κύπελλο κει είχε πολύ καλή παρουσία. Είναι καλύτερος στην προπόνηση, είναι καλύτερος τώρα σε σχέση με το πώς ήταν όταν ήρθε σε εμάς. Είναι κοντά σε ανταγωνισμό με τον Άντος. Θεώρησα ότι μετά την εμφάνιση του στο Κύπελλο, θα ήταν καλό να τον δούμε και στο πρωτάθλημα. Ήταν λίγο άτυχος στο γκολ, αλλά έδειξε ότι έχει καλά αντανακλαστικά”.

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: “Θα δούμε, έχουμε καλή ομάδα, καλό ρόστερ. Έχουμε παίκτες που έπαιξαν καλά με τον Ακρίτα”.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια: “Ξέρουμε καλά την Ομόνοια. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με όπως ήταν όταν την αντιμετωπίσαμε πρώτη φορά. Θα είναι καλή δοκιμασία για εμάς, στο γήπεδο τους, με τον κόσμο τους. Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούμε”.

Για τον Ζάιρο που σκόραρε άλλα δύο γκολ: “Όπως είπα και πριν, τα τέρματα που πετύχαμε ήταν τοπ. Η ποιότητα, η ενέργεια, η κίνηση, όλα υψηλού επιπέδου. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που αγωνίζεται και με την απόδοσή του. Είναι ο αρχηγός μας, αποτελεί παράδειγμα από άποψη χαρακτήρα και διάθεσης. Επίσης παίρνει καλές βοήθειες από τους συμπαίκτες του, παίρνει τις πάσες εκεί που πρέπει για να τελειώσει τις φάσεις. Αναμφίβολα το επίπεδο στο οποίο αγωνίζεται ο Ζάιρο είναι πραγματικά πολύ καλό”.

Για τον Χέσταντ που είχε τρεις ασίστ: “Δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια φέτος λόγω του ανταγωνισμού στην θέση του. Τώρα που είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί ήταν πολύ καλός. Όταν παίζεις περισσότερο, πλησιάζεις πιο κοντά στο ανώτατο σου επίπεδο. Ξέρουμε ότι μπορεί να περάσει αυτές τις κάθετες πάσες, διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Οι ικανότητες του ταιριάζουν με στους υπόλοιπους παίκτες που έχουμε μπροστά”.