21 Ιουλίου, 2024
  • 21 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Tρεις τρόποι για οικονομική ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ(Ομόλογο,κουπόνι με δώρο διαμέρισμα,μετοχές)

Tρεις τρόποι για οικονομική ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ(Ομόλογο,κουπόνι με δώρο διαμέρισμα,μετοχές)

By on 1 Φεβρουαρίου, 2023 0 5515 Views

Στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε το ΑΠΟΕΛ, μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης αναφέρθηκε στους τρεις τρόπους με τους οποίους οι οπαδοί της ομάδας μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά…

Αναλυτικά:

“Πάμε τώρα στον λόγο που είμαστε εδώ, θα εξαγγείλουμε τρεις διαφορετικές ενέργειες οι οποίες απευθύνονται προς όλο τον κόσμο της ομάδας. Στόχος είναι η ενίσχυση της ρευστότητας, ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να το πράξουν, δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Έχουμε έρθει σε συμφωνία με συγκεκριμένο οργανισμό επενδύσεων ο οποίος προχώρησε σε έκδοση ομολόγου, προσφέρει 5 % επιτόκιο απόδοση επί του ποσού επένδυσης. Το ομόλογο είναι αξίας 3.000.000 ευρώ, των οποίων το 1.500.000 έχει ήδη διατεθεί από άτομα της εταιρείας και φίλους του ΑΠΟΕΛ ομάδες. 

Ο δεύτερος τρόπος, από σήμερα τίθεται στην διάθεση του κοινού κουπόνι ενίσχυσης με δώρο ένα διαμέρισμα στην περιοχή Λατσιά, αξίας 140 χιλιάδων ευρώ. Θα είναι μέρος μια μοντέρνας οικιστικής μονάδας. Έχουν εκδοθεί 20 χιλιάδες κουπόνια, αξίας 25 ευρώ.

Η τρίτη μέθοδος στήριξης, είναι η πατροπαράδοτη με τις μετοχές. Απευθύνω πρόσκληση σε όλους, να αγοράσουν μετοχές και να γίνουν συμμέτοχοι στο μέλλον του ΑΠΟΕΛ”.