22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Δεν υπάρχει fair play. Είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου.Δεν ήξερα ποια ομάδα θα παίξει

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Δεν υπάρχει fair play. Είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου.Δεν ήξερα ποια ομάδα θα παίξει

By on 2 Μαρτίου, 2023 0 5009 Views

Δείτε όσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ήττα από την Ομόνοια που έφερε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

-Αρχικά: “Καταρχάς συλλυπητήρια για αυτό που έγινε στην Ελλάδα. Είναι κάτι που μας πείραξε πάρα πολύ. Για το παιχνίδι.. Σκεφτόμουν αν θα πω κάτι αλλά ξέρω ότι θα μου κάνετε ερωτήσεις. Αυτό που θα σας πω δεν είναι καμία δικαιολογία. Είχαμε πολλά προβλήματα και λόγω τραυματισμού και λόγω ίωσης. Από χτες μέχρι σήμερα πραγματικά δεν ήξερα ποια ομάδα θα παίξει. Σαρφό ούτε μια προπόνηση, Σούσιτς χωρίς να έχει χτυπήσει τη μπάλα, ο Κβιλιτάια δεν είναι 100%, ο Εφραίμ με πυρετό και πάει λέγοντας. Είναι πάρα πολλοί για ένα τέτοιο παιχνίδι. Το μεταφέρω γιατί ξέρω ότι θα ρωτήσετε. Δεν είμαι άνθρωπος που ψάχνει δικαιολογίες. Συγχαρητήρια στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Δεν έχω να μιλήσω για το παιχνίδι, αυτό θα το γράψετε εσείς. Ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για το fair play κλπ. Το ποδόσφαιρο τώρα έχει ξεφύγει πάρα πολύ, δεν υπάρχει fair play. Είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Στο πρώτο γκολ έγινε αυτό που έγινε. Εκεί που συνεχίστηκε το παιχνίδι δεν ξέρω τι έχουνε ζητήσει και τι περίμεναν για να το ζητήσουν αλλά αυτό είναι κάτι που θα μιλήσουμε εμείς. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν δέχεσαι ένα γκολ στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Είχαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες και η Ομόνοια. Το θέλαμε πάρα πολύ αλλά θα παλέψουμε μαζί με τον κόσμο μας για τον άλλο στόχο”.

-Από τότε που ήρθατε δεν καταφέρατε να έχετε σταθερό σχήμα λόγω των πολλών απουσιών. Είχατε πει από την αρχή ότι είναι παράξενες οι τόσες πολλές απουσίες. Εντοπίσατε τα αίτια; “Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή την ερώτηση, πραγματικά. Έχουμε το Δώνη που μπαίνει μέσα, διάστερεμμα στον αστράλαγο. Ο Φεράρι χτύπημα στο κεφάλι. Ο Κβιλιτάια προσαγωγούς. Ο Σαρφό ίωση, στο κρεβάτι με πυρετό μέχρι προχθές. Εφραίμ ίωση, Σατσιάς ίωση, Ντονγκαλά μέση, Σούσιτς τετρακέφαλο, Θεοδώρου μεγάλη ζημιά. Ποια αιτία να βρώ; Εγώ πραγματικά δεν κατεβάζω τα χέρια κάτω. Θα παλέψουμε. Σήμερα είχαμε τέσσερις μικρούς στον πάγκο. Ο Σαρφό έπαιξε με μεγάλο ρίσκο όπως και ο Σούσιτς. Μπράβο τους γιατί ήθελαν να παίξουν και είμαι πολύ περήφανος που δουλεύω με αυτούς. Ίσως έτσι είναι η θέληση του Θεού, δεν ξέρω αλλά θα το ξεπεράσουμε. Χάσαμε ένα στόχο που πραγματικά θέλαμε πάρα πολύ, απ’ εκεί και πέρα δουλειά”.

-Θεωρείτε ότι ο αποκλεισμός θα επηρεάσει την ομάδα ψυχολογικά; “Αυτό θα το δούμε. Για να είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να το δείχνεις. Για να είσαι παίκτης μεγάλης ομάδας πρέπει να πονάς, να κάνεις θυσίες που δεν κάνουν άλλοι παίκτες σε ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Στην καριέρα μου είχα παίκτες που έπαιξαν με σπασμένα δάχτυλα, με χίλια άλλα προβλήματα. Εγώ δεν αμφιβάλλω ούτε δευτερόλεπτο τους παίκτες μου. Ελπίζω ότι θα σηκώσουμε το κεφάλι, δεν έχουμε άλλη λύση”.

-Πιστεύετε ότι οι τελευταίες επιτυχίες επί της Ομόνοιας κάπου παρέσυραν τους ποδοσφαιριστές σας; “Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα. Να μην γίνω κουραστικός. Κάνω σχέδια και κάθε δυο ώρες κάτι… έρχεται. Μόλις βλέπω τον γιατρό καταλαβαίνω τι γίνεται. Κάποιοι παίκτες δεν ήταν προγραμματισμένο να παίξουν αλλά μας χτύπησε αυτό το πράγμα. Δεν έχουμε υποτιμήσει τον αντίπαλο αν εννοείτε αυτό. Εγώ δεν αφήνω τους παίκτες μου να υποτιμάνε καμία ομάδα”.