18 Ιουνίου, 2024
  • 18 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ:Χωρίς φιλάθλους θα συνεχίσουν Απόλλωνας-Ανόρθωση.Προβληματισμός και για τον τελικό

ΜΠΑΣΚΕΤ:Χωρίς φιλάθλους θα συνεχίσουν Απόλλωνας-Ανόρθωση.Προβληματισμός και για τον τελικό

By on 26 Μαρτίου, 2023 0 3024 Views

Τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, αμαύρωσαν τα ματς που υποτίθεται ότι θα αποτελούσαν τη γιορτή του μπάσκετ. Οι ανεγκέφαλοι-χούλιγκανς όμως έδρασαν και έγραψαν άλλη μια μαύρη σελίδα σε ένα άθλημα που προσφέρει τόσες συγκινήσεις.

Η ΚΟΚ νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι οι δύο ημιτελικοί θα γίνονταν αύριο Δευτέρα, ωστόσο μετά από δεύτερες σκέψεις κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Το σενάριο που φαίνεται να «κλειδώνει» είναι να γίνουν οι αγώνες την Τρίτη, το Απόλλων-Ανόρθωση θα συνεχιστεί από το σημείο της διακοπής, χωρίς την παρουσία κόσμου και το ΑΕΚ-Κεραυνός κανονικά με την παρουσία του κόσμου των δύο ομάδων. Εκκρεμεί η έγκριση της αστυνομίας την οποία αναμένει η ΚΟΚ μέσα από τις αυριανές συσκέψεις που θα γίνουν για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Η ομοσπονδία προβληματίζεται για το πως θα ενεργήσει στον τελικό που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή 2 Απριλίου στις 16:00, ενώ διαθέσιμη είναι και η Παρασκευή όμως είναι απομακρυσμένο σενάριο να γίνει τότε. Ο προβληματισμός της ΚΟΚ έχει να κάνει με την παρουσία κόσμου στον τελικό, καθώς θέλει να διασφαλίσει ότι τέτοιες ντροπιαστικές εικόνες δεν θα ξανασυμβούν σε ένα ματς γιορτή. Προφανώς και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ πιο αυστηρά και η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων, αλλά και εισόδου στο γήπεδο διαφορετική με στόχο να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.