2 Οκτωβρίου, 2024
  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΛΕΪΜΑΝ:Ίσως να επιστρέψω στην Κύπρο.Ήμουν κοντά στην Ανόρθωση τον Ιανουάριο

ΚΛΕΪΜΑΝ:Ίσως να επιστρέψω στην Κύπρο.Ήμουν κοντά στην Ανόρθωση τον Ιανουάριο

By on 5 Απριλίου, 2023 0 5571 Views

Συνέντευξη σε ΜΜΕ του Ισραήλ παραχώρησε οτερματοφύλακας Μπορις Κλέιμαν

Μιλώντας στους συμπατριώτες του, ο πρώην κήπερ της ΕΝΠ δεν απέκλεισε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Κύπρο και τόνισε ότι το περασμένο Ιανουάριο είχε πρόταση από την Ανόρθωση αλλά δεν έγινε η μεταγραφή γιατί δεν τα βρήκαν οι δυο ομλάδες

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το μέλλον του, είπε:

«Ακόμα δεν ξέρω τι θα συμβεί τη νέα σεζόν. Ο Βόλος μου πρόσφερε νέο διετές συμβόλαιο κι επέλεξα να περιμένω μέχρι το τέλος της σεζόν και να δω τι θα προκύψει. Υπάρχουν ομάδες που με παρακολουθούν, ομάδες που έχουν μιλήσει με το μάνατζέρ μου. Τον Ιανουάριο είχα πρόταση να επιστρέψω στην Κύπρο. Πιστεύω ότι εντός του επόμενου μηνός θα γνωρίζουμε όλοι πού θα αγωνίζομαι τη νέα σεζόν. Πάντοτε προσπαθώ για το καλύτερο δυνατόν. Ελπίζω ότι θα μετακινηθώ σ’ ένα σύλλογο, πιθανότατα μεγαλύτερου βεληνεκούς απ’ ότι αυτός εδώ στην Ελλάδα. Ίσως να επιστρέψω στην Κύπρο, ίσως και να πάω σε κάποια άλλη χώρα. Θέλω να επιλέξω ένα μέρος όπου θα με εμπιστεύονται και θα μου δώσουν αυτοπεποίθηση. Την ίδια ώρα να μπορώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, γιατί είναι το σημαντικότερο πράγμα για εμένα».

Ερωτηθείς κατά πόσο ήταν υπαρκτό το ενδιαφέρον της Χάποελ Τελ Αβίβ για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί και πρόταση από την Ανόρθωση:

«Δεν θα πω ψέματα. Η οικογένειά μου κι εγώ το σκεφτόμαστενα παραμείνουμε στην Ελλάδα ή να πάμε στην Κύπρο, μετά που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Πιθανότατα θα έλεγα την Ελλάδα. Είναι πραγματικά το σπίτι μας, έτσι για εμένα να πήγαινα στη Χάποελ Τελ Αβίβ, ουσιαστικά θα μ’ έκανε να παώ στο εξωτερικό (γέλια), επειδή βρίσκομαι εδώ για πέντε χρόνια. Η Χάποελ Τελ Αβίβ μου έκανε μία πρόταση το περασμένο καλοκαίρι, έκανα αντι-πρόταση και κάπου εκεί δεν προχώρησε το deal. Μπορώ να σας πω ότι τον Ιανουάριο με προσέγγισαν ξανά και ήρθαν και με βελτιωμένη πρόταση, αλλά ήδη ήμουν αλλού. Είχα ακόμα μια ακόμα πιο ψηλή πρόταση από την Ανόρθωση, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία λόγω των διαφορών στους όρους από τους δύο συλλόγους (σ.σ.: Βόλο και Ανόρθωση). Θα πρέπει να δεχθώ μία πολύ δελεαστική πρόταση για να επιστρέψω στο Ισραήλ».