1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ακρίτας πήρε τον αέρα της Ανόρθωσης.Την κέρδισε ξανά (2-3)

Ο Ακρίτας πήρε τον αέρα της Ανόρθωσης.Την κέρδισε ξανά (2-3)

By on 12 Απριλίου, 2023 0 3871 Views

Η Ανορθωση προηγήθηκε κόντρα στον Ακρίτα,  έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, δεν το έκανε και στην επανάληψη το γύρισε η ομάδα της Χλώρακας.
Η ομάδα του Λαχτιόνοφ έφυγε με διπλό 3-2 από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» χωρίς να δείχνει διατεθειμένη να υψώσει λευκή σημαία.
Πλούσιο θέαμα με πέντε γκολ σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.Η Ανορθωση δεν κατάφερε πάντως ούτε τώρα να κερδίσει τον Ακρίτα από τον οποίο δέχθηκε δύο ήττες και έφερε μια ισοπαλια!
Ο Χριστοφη στο 20ο λεπτό με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την Ανορθωση
Στο 53’ ο Κονέ έφερε το ματς στα ίσα, για να έρθει ο Εράσο στο 63’ να γυρίσει το ματς κάνοντας το 3-1. Στο 72ο λεπτό ο Βάσκο Λόπες με ωραίο σουτ έκανε το 3-1 και το μόνο που κατάφερε η Ανορθωση ήταν να μειώσει σε 3-2 με πέναλτι του Γκερέρο το οποίο κέρδισε ο Αντονίν Κορτές.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κεραυνός (65′ Μιχαήλ), Μπαϊσίνιο, Αντωνιάδης (65′ Μραζ), Αρτυματάς, Τεχέρα, Εμπραλίτζε (65′ Φερέιρα), Γκερέρο, Κορτές, Αντωνίου, Κίκο (73′ Κορέια), Χριστοφή (83′ Αργυρού)
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Κορέια, Φερέιρα, Σαμπό, Μ.Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Γ.Ιωάννου, Αργυρού, Λάμπρου, Χρυσοστόμου

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Κονέ, Άμπραχαμ, Ντουμπόφ (46′ Λόπες), Εράσο (90+9′ Κλεμέντε), Μεντιμόρετς, Σέχιτς, Τόρες, Σαραβάνια, Καραγιάννης, Αραούχο
Στον πάγκο: Καστεγιάνι, Ονόντι, Πογκέν, Φοφανά, Ντραμέ, Ζουνίνιο, Δημοσθένους, Κλεμέντε, Φαουριέλ, Πική, Λόπες

ΣΚΟΡΕΡ: 20′ Χριστοφή, 75′ Γκερέρο (π.)/53′ Κονέ, 63′ Εράσο, 72′ Λόπες
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κίκο, Αντωνίου/Καραγιάννης

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1.000

Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Αθανασίου Κυριάκος
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος