2 Οκτωβρίου, 2023
  • 2 Οκτωβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Οι Σαουδάραβες μετά τους Ρονάλντο – Μπενζεμά στρώνουν χαλί εκατομμυρίων στον διαιτητή Μαρτσίνιακ

Οι Σαουδάραβες μετά τους Ρονάλντο – Μπενζεμά στρώνουν χαλί εκατομμυρίων στον διαιτητή Μαρτσίνιακ

By on 8 Ιουνίου, 2023 0 1962 Views

Οι Σαουδάραβες θέλουν να ανεβάσουν το ποδόσφαιρό τους στο προσκήνιο του… πλανήτη, καθώς εκτός από αστέρες ποδοσφαιριστές, θέλει να αποκτήσει και κορυφαίους διαιτητές. Στην Πολωνία αναφέρουν ότι προσφέρουν πολλά εκατομμύρια στον Μαρτσίνιακ για να σφυρίζει στο πρωτάθλημά τους.

Η Σαουδική Αραβία επιθυμεί να ανεβάσει επίπεδο το ποδόσφαιρό της, ρίχνοντας συστηματικά ιλιγγιώδη ποσά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά, ενώ μεγάλες προτάσεις κατατέθηκαν για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όμως θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι κατατέθηκε πρόταση και στον Σιμόν Μαρτσίνιακ για να σφυρίζει παιχνίδια του πρωταθλήματος για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, το πιθανότερο τρία χρόνια. Μάλιστα του προσφέρουν πολλά εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Μαρτσίνιακ έχει οριστεί για να σφυρίξει τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Ιουνίου ενώ ήταν και ο διαιτητής του τελικού κυπέλλου Κύπρου ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ