29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:Εγώ ήμουν έτοιμος να συνεχίσω αλλά έπρεπε να αλλάξει η συμφωνία για να υπάρχει ασφάλεια

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:Εγώ ήμουν έτοιμος να συνεχίσω αλλά έπρεπε να αλλάξει η συμφωνία για να υπάρχει ασφάλεια

By on 15 Ιουνίου, 2023 0 4240 Views

O πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, ανακοίνωσε την παραίτηση του από την προεδρία της εταιρείας.

Σε ερώτηση πόσο κοστολογεί την εταιρεία είπε:

«Όπως γνωρίζεται εταιρεία χρωστά λεφτά αλλά όλα τα χρωστά σε εμένα. Αυτό το χρέος πάνω-κάτω είναι στα 15 εκατομμύρια».

Αν θα ψάξει να βρει κάποιον να αγοράσει την εταιρεία:

«Εγώ δεν θα ψάξω σίγουρα. Το είπα ξανά όποιος θέλει να πάρει την Ομόνοια θα πρέπει να βάζει 3-4 εκατομμύρια τον χρόνο από την τζέπη. Δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος. Εγώ ήμουν έτοιμος να συνεχίσω αλλά έπρεπε να αλλάξει η συμφωνία για να υπάρχει ασφάλεια».

Για τις δηλώσεις Μάριου Αργυρίδη που είπε ότι δεν διαφωνήσατε στο να έχει λόγο το σωματείο σε περίπτωση πώλησης των μετοχών σας αν το αποφασίσετε. Οπότε που είναι το πρόβλημα;
“Το πρόβλημα είναι ότι το σωματείο θέλει να έχει βέτο στον οποιονδήποτε έρθει αν έρθει κάποιος να αγοράσει την εταιρεία στο μέλλον και θέλουν να έχουν το απόλυτο βέτο ποιος θα είναι. Εγώ τι ζήτησα και τι είχαμε στην προηγούμενη συμφωνία είναι να μας λένε ποιοι δεν μπορούν να αγοράσουν την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας. Και τους είπα αν αυτοί οι όροι που είχαμε δεν ήταν αρκετοί βάλτε όσους θέλετε στείλτε τους σε εμάς και άμα είναι λογικοί θα τους δεχθούμε. Αν αυτή η στιγμή έφτανε φυσικά δεν θα βρίσκαμε κάποιους εγκληματίες ή οποιονδήποτε να αγοράσει τις μετοχές της Εταιρείας. Έχουμε μια λίστα κάπου 10 δικλείδες, ποιος δεν μπορεί να αγοράσει. Τους είπα δώστε μου ακόμα 10, ακόμα 20 δεν μας πειράζει απλά πρέπει να ξέρουμε ποιος δεν μπορεί να αγοράσει μετοχές. Δεν μπορεί να είναι αόριστο”