30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Αν σημειώναμε τρίτο γκολ…Θα δω τι πρέπει να κάνω για να περάσουμε στην επόμενη φάση

ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Αν σημειώναμε τρίτο γκολ…Θα δω τι πρέπει να κάνω για να περάσουμε στην επόμενη φάση

By on 27 Ιουλίου, 2023 0 229 Views

Για δίκαιο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο προπονητής του  AΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο μετά τη νίκη επί της Βοϊβοντίνα.
«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αν πετυχαίναμε και ένα τρίτο γκολ θα ήταν καλύτερα καθώς θα μας έδινε μεγαλύτερη ψυχολογία για τον επαναληπτικό» είπε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Έπαιξαν δυνατά, πίεσαν τον αντίπαλο, προσπάθησαν να σκοράρουν νωρίς, το έκαναν. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Είναι καλή ομάδα η Βοϊβοντίνα, έχει γρήγορους παίχτες. Δουλεύει σκληρά, τρέχει, παλεύει και περιμένει την ευκαιρία της. Χρειαζόταν να κερδίσουμε. Είχαν μια ευκαιρία σε κατάσταση όπου δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Τα τελευταία 15 λεπτά ένιωθα πως η ομάδα δεν ήταν τόσο φρέσκια, ο αντίπαλος έπαιξε με καρδιά. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά σε κάποιες στιγμές αν σκοράραμε τρίτο γκολ θα ήμασταν πιο θετικοί για τον επαναληπτικό».
Τι διαφορετικό περιμένει από τη Βοϊβοντίνα στη ρεβάνς και αν θα κάνει αλλαγές: «Είναι νωρίς να πω για αλλαγές, πρέπει να δω το παιχνίδι, να το αναλύσω και να ετοιμάσω το επόμενο παιχνίδι. Χρειάζονται να σκοράρουν, να κερδίσουν για να περάσουν. Το 1-0 δεν τους αρκεί, απλά ισοφαρίζουν. Έχουμε χρόνο, σήμερα θα ξεκουραστούμε, αύριο θα δούμε το παιχνίδι ξανά και μετά θα ετοιμαστούμε και να δω τι πρέπει να κάνω για να περάσουμε στην επόμενη φάση».