30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μια θέση στην επίθεση ερωτηματικό για την 11αδα του Πίντο κόντρα στην Γκόρι

Μια θέση στην επίθεση ερωτηματικό για την 11αδα του Πίντο κόντρα στην Γκόρι

By on 5 Αυγούστου, 2023 0 10593 Views

 Σα Πίντο δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή στη λίστα του ΑΠΟΕΛ  για τις διπλές αναμετρήσεις με την Ντίλαν Γκόρι και έτσι (για την ώρα τουλάχιστον), πορεύεται με τους ίδιους που ήταν δηλωμένοι για τους αγώνες κόντρα στη Βοϊβοντίνα. Να σημειωθεί πάντως, πως μπορεί μια ομάδα να προβεί σε αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν το πρώτο ματς.
Αυτό που μπορεί να συμπεράνει κανείς από τον κατάλογο του Πορτογάλου τεχνικού είναι το γεγονός πως ο Τσεπάκ…δεν το κουνάει από το αριστερό άκρο της άμυνας και μαζί με τους ΣούσιτςΚρέσπο (Παίζει κανονικά στη Γεωργία αφού έχει 2 κίτρινες και στην 3η εκτίει ποινή )και Ντβάλι θα αποτελέσουν την 4άδα μπροστά από τον Μπέλετς ενόψει του αγώνα στη Γεωργία (10/8-20:00).
Στη μεσαία γραμμή οι ΚοσταντίνοφΝτάλσιο και Σαρφό θα παραμείνουν οι ίδιοι με τη μόνη θέση που «παίζεται» να είναι αυτή στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Αν ο Σα Πίντο προχωρήσει σε κάποια αλλαγή τότε ο Γουΐλσον θα μείνει στον πάγκο και ένας εκ των Εφραίμ ή Μαρκίνιος θα πάρει τη θέση για να πλαισιώσει τους Φετφατζίδη και Κβιλιτάια.