30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Φαμπιάνο έκοβε και ο Μπέζους ξανά εκτέλεσε.Η Ομόνοια πήρε νίκη ελπίδας απέναντι στην Μίντιλαντ

Ο Φαμπιάνο έκοβε και ο Μπέζους ξανά εκτέλεσε.Η Ομόνοια πήρε νίκη ελπίδας απέναντι στην Μίντιλαντ

By on 10 Αυγούστου, 2023 0 383 Views

Όταν αναλαμβάνει δράση ο Μπέζους, και ο Φαμπιάνο κρατά γερά,η Ομόνοια δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν! Ο Ουκρανός πέτυχε το 6ο του γκολ σε τρία ματς και έδωσε προβάδισμα στους πράσινους, αφού επικράτησαν της Μίντιλαντ με 1-0 στο ΓΣΠ!
Αν και δεν άρχισε καλά το ματς το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή και χρειάστηκε τις αποκρούσεις του Φαμπιάνο, ήταν αυτό που βρήκε πρώτο τον δρόμο προς τα δίκτυα. Με ποιον άλλο; Με τον Μπέζους. Ο Ουκρανός στο 38’ έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 1-0 που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έδωσαν περισσότερη προσοχή στο να μη δεχθούν γκολ και τα κατάφεραν, αφού οι Δανοί δεν ήταν το ίδιο επικίνδυνοι, όπως στο πρώτο 45λεπτο.
Κάπως έτσι, με το γκολ του Μπέζους από το 38’, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η Ομόνοια έκανε το πρώτο καθοριστικό βήμα πρόκρισης και θέλει να…τελειώσει τη δουλειά σε μια βδομάδα (17/8) στη Δανία, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα έχει εύκολο έργο.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Αυγουστή)Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Λέζιακς, Κασάμα (57′ Κούσουλος), Μπασιρού, Σεμέδο, Σίμιτς (57′ Λοΐζου), Μπέζους (79′ Χαραλάμοπους), Κακουλλής (66′ Ανσαριφάρντ).
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Σιπριάνο, Ζαχαρίου, Παναγιώτου, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χρίστου. 

Μίντιλαντ (Tόμασμπεργκ): Λεσλ, Ντάλσγκααρντ, Ίνγκασον, Ζουνίνιο, Παουλίνιο (88′ Ντιχρ), Μαρτίνεζ (75′ Τσιλουφά), Όλσον (88′ Τσαρλς), Σόρενσεν, Γκιγκόβιτς (65′ Φόσουμ), Γκε-Σανγκ (65′ Κάμπα), Σίμσιρ. 
Στον πάγκο: Φράισλ, Χέντβαλ, Γκάρτενμαν, Ντζου, Φλίγκερ, Ορτίζ, Μαρόνι. 

ΣΚΟΡΕΡ: Μπέζους (38′).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / Γκε-Σονγκ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 14.571.

Διαιτητής: Sigurd Kringstad (Νορβηγία)
Βοηθοί: Øystein Ytterland, Runar Langseth (Νορβηγία)
Τέταρτος: Daniel Higraff