30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Δεν τελείωσε η πρόκριση, πρέπει να είμαστε σοβαροί.Είχαμε την τύχη να σκοράρουμε στις καθυστερήσεις

ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Δεν τελείωσε η πρόκριση, πρέπει να είμαστε σοβαροί.Είχαμε την τύχη να σκοράρουμε στις καθυστερήσεις

By on 10 Αυγούστου, 2023 0 1241 Views

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ο προπονητής του AΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος παραδέχθηκε, μετά τον αγώνα στην Cablenet,ότι η ομάδα του έδειξε δύο πρόσωπα στον αγώνα με τη Ντίλα Γκόρι.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι δύσκολο να πιέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε την τύχη να σκοράρουμε στις καθυστερήσεις. Δεν αξίζαμε να σκοράρουμε σ’ αυτό το διάστημα, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε την ικανότητα να κρατήσουμε την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ήμασταν καλύτεροι.
Δεν μιλώ για πιθανότητες, αλλά σίγουρα όταν νικάς εκτός έδρας έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Δεν τελείωσε η πρόκριση, πρέπει να είμαστε σοβαροί. Χρειάζεται να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Ο Κρέσπο έχει μεγάλη εμπειρία, απόψε έκανε τη διαφορά ξανά με το γκολ που πέτυχε, είναι σημαντικός παίκτης για μας και θα δούμε για τον τραυματισμό του».

Πολύ σύντομες ήταν οι δηλώσεις του Ρικάρντο Σα Πίντο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, καθώς αποχώρησε γιατί οι Γεωργιανοί δεν μπορούσαν να κλείσουν το air condition που τον ενοχλούσε.

0 Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Το πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί ξανά όπως και στη Σερβία. Τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, δεν καταφέραμε να γυρίσουμε τη μπάλα όπως θέλαμε. Ωστόσο σκοράραμε πριν το ημίχρονο και ήμασταν τυχεροί. Κατά την άποψη δεν ήταν δίκαιο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κλείσαμε του χώρους και ήμασταν καλύτεροι και πετύχαμε το δεύτερο τέρμα. Νομίζω μας άξιζε η νίκη για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Φάνηκε πως η Ντίλα Γκόρι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανά πάσα στιγμή και θεωρώ πως δεν τελείωσε ακόμη κάτι. Πρέπει να αναλύσουμε και να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι στην έδρα μας».