30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • To ΑΠΟΕΛ έτοιμο για τα πλέι οφ…Κέρδισε 2-0 την Ντίλα Γκόρι στην Γεωργία με Κρέσπο και Εφραίμ

To ΑΠΟΕΛ έτοιμο για τα πλέι οφ…Κέρδισε 2-0 την Ντίλα Γκόρι στην Γεωργία με Κρέσπο και Εφραίμ

By on 10 Αυγούστου, 2023 0 3002 Views

Τι κι αν δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης; Ένα κυνικό, ουσιαστικό και αποτελεσματικό ΑΠΟΕΛ, επικράτησε της Ντίλα Γκόρι στο στάδιο «Boris Paichadze Dinamo Arena» στην Τιφλίδα με 2-0, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Conference League, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Λευκωσίας δεν εντυπωσίασε, δεν έφτιαξε πολλές φάσεις ούτε όμως και δέχθηκε από την αντίπαλό της, με εξαίρεση το δοκάρι στο 33’, στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιτεϊσβίλι. Κατάφερε να σκοράρει σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου με τον Κρέσπο, ο οποίος θα χάσει τη ρεβάνς γιατί συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Ο Εφραίμ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 64’ διπλασίασε τα γκολ των γαλαζοκιτρίνων, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, με το ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ και στα ραντεβού με τη Γάνδη! Η Ντίλα Γκόρι τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Σάντος στο 87’.

ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ: Κουσιερένκο, Ετού, Ντζοτσενίντζε, Βάντερσον, Τσιτεϊσβίλι, Σάντος, Βίκτορ, Παρουλάβα (66′ Σαρνταλασβίλι), Γκομίς (85′ Μζακάλι), Γκέιλ, Κοβτάλιουκ (66′ Κουκιανίτζε).

Στον πάγκο: Τσικάσιουα, Οντικάντζε, Γκαφριντασβίλι, Αντρονικασβίλι, Ασαμόα, Σαρνταλισβίλι, Κουκιανίτζε, Μζακάλι.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Κρέσπο (46′ Πέτροβιτς), Ντβάλι, Σούσιτς, Τσεπάκ, Κοσταντίνοφ, Σαρφό (58′ Βιγιαφάνες), Ντάλσιο, Φετφατζίδης (58′ Εφραίμ), Μαρκίνιος (58′ Γουΐλσον), Κβιλιτάια (74′ Τομανέ).

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Πέτροβιτς, Καραμανώλης, Εφραίμ, Γουΐλσον, Βιγιαφάνες, Θεοδώρου, Σατσιάς, Τομανέ, Γαβριήλ, Πολυκάρπου, Ντονγκαλά.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ετού / Κρέσπο (3η), Κοσταντίνοφ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 87′ Σάντος (απευθείας)

ΣΚΟΡΕΡ: 45+1′ Κρέσπο, 64′ Εφραίμ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Jasmin Sabotic (LUX)

ΒΟΗΘΟΙ: Claude Ries, Rafael Morim

4ΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ricardo Morais