28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ένα σοβαρό ΑΠΟΕΛ περνά την Ντίλα Γκόρι και …περιμένει την Γάνδη

Ένα σοβαρό ΑΠΟΕΛ περνά την Ντίλα Γκόρι και …περιμένει την Γάνδη

By on 15 Αυγούστου, 2023 0 225 Views

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στα πλέιοφ του Κόνφερενς Λιγκ και το μόνο που μένει για να σφραγίσει τα εισιτήρια, είναι ένα 90 λεπτό κόντρα στην Ντίλα Γκόρι στο ΓΣΠ.

Το 0-2 της Τιφλίδας και σε σχέση με τα όσα έδειξαν οι Γεωργιανοί κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, δύσκολα ανατρέπεται και οι «γαλαζοκίτρινοι» βλέπουν… Γάνδη.

Φυσικά ο αγώνας χρειάζεται προσοχή και ο Σα Πίντο σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει τους παίκτες να χαλαρώσουν, και το ΑΠΟΕΛ πάει για τέταρτη σερί νίκη στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Οι σκέψεις του Ρικάρντο Σα Πίντο ενόψει της ρεβάνς με την Ντίλα Γκόρι
Στην λίστα με τους απόντες είναι το όνομα του Ανχέλ Κρέσπο που συμπλήρωσε κάρτες. Την θέση του στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Πέτροβιτς,

Τριάρα η Γάνδη και 3Χ3
Ο κόσμος της ομάδας αν και περίοδος διακοπών αλλά και με την πρόκριση κατά μεγάλο ποσοστό να κρίθηκε από τον πρώτο αγώνα, αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και να σπρώξει την ομάδα σε νέα νίκη.Η ημερομηνία του εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Γάνδη θα κριθεί ανάλογα και με την προσπάθεια της Ομονοιας κόντρα στη Μιντιλαντ αφού αν προκριθεί και αυτή θα παίξει πρώτη στο ΓΣΠ…