29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 29 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μαρκίνιος καθάρισε για το ΑΠΟΕΛ.Μπήκε αλλαγή και πέτυχε τα γκολ της νίκης κόντρα στην ΑΕΖ

Ο Μαρκίνιος καθάρισε για το ΑΠΟΕΛ.Μπήκε αλλαγή και πέτυχε τα γκολ της νίκης κόντρα στην ΑΕΖ

By on 20 Αυγούστου, 2023 0 1568 Views

Νικηφόρα άρχισε το νέο πρωτάθλημα το AΠΟΕΛ, επικρατώντας της ΑΕΖ στο «Αμμόχωστος» με 2-0. Η ομάδα της Λευκωσίας αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες απέναντι στους νεοφώτιστους και χρειάστηκε τα γκολ του Μαρκίνιος στο 50’ και στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων (ο οποίος μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο ημίχρονο) για να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Η ομάδα του Σα Πίντο με πολλές αλλαγές στην 11αδα είχε προβλήματα στη δημιουργία και γενικώς η απόδοσή της κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, με την ΑΕΖ να βάζει δύσκολα στους γαλαζοκίτρινους, έχοντας για κορυφαίες στιγμές της το δοκάρι του Γιουσούφ στο 60’ και το δοκάρι στο 90+6’ μετά από…πλάγιο του Ντελμίροι!

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστελλής, Αντωνίου, Σαρφό (89′ Ιωσηφίδης), Σλόγκαρ (46′ Γιουσούφ), Ντελμίρο, Κάστρο, Ρέινολντς (75′ Ελευθερίου), Χατζηβασίλης (68′ Κκώστη), Σιφνέος (75′ Μιχαηλίδης), Χρίστου.
Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Στυλιανού, Αντωνίου, Ρόλνταν, Χριστοφή, Χαραλάμπους, Μιχαηλίδης, Ελευθερίου, Κκώστης, Καρανικόλας, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ.
ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Καραμανώλης, Ντβάλι, Γέφτε, Τσεπάκ (70′ Σούσιτς), Σατσιάς (46′ Βιγιαφάνες), Κοσταντίνοφ (75′ Πέτροβιτς), Ντάλσιο, Γαβριήλ (46′ Μαρκίνιος), Φετφατζίδης (82′ Εντονγκαλά), Τομανέ.
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Πέτροβιτς, Εφραίμ, Αμπντουλαχί, Βιγιαφάνες, Κβιλιτάια, Σούσιτς, Θεοδώρου, Πολυκάρποου, Μαρκίνιος, Εντονγκαλά, Μορέιρα. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρέινολντς, Μπέκερ, Μιχαηλίδης / Τσεπάκ, Γέφτε

ΣΚΟΡΕΡ: 50′,98΄ Μαρκίνιος
ΘΕΑΤΕΣ: 3000
Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Χρίστου Κωνσταντίνος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης