7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Δεν μου άρεσε το β΄ημ.αλλά πρέπει να κρατήσουμε και τα θετικά.Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Δεν μου άρεσε το β΄ημ.αλλά πρέπει να κρατήσουμε και τα θετικά.Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας

By on 26 Αυγούστου, 2023 0 564 Views

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Γκαγιέγο μετά το διπλό επί του Οθέλλου.

-Ένα σχόλιο για το παιχνίδι και αν σας ικανοποιεί η εικόνα της ομάδας σας: “Είδαμε δυο διαφορετικά ημίχρονα. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις με ένα αντίπαλο που παίζει με 5-4-1 στο δικό του μισό. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το 2ο μέρος, δεν βγήκαμε με ενθουσιασμό για το 2ο γκολ αλλά πρέπει να κρατήσουμε και τα θετικά, όπως το γεγονός ότι πήραμε ξανά τον έλεγχο και σκοράραμε. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, είμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας”.

-Πόσο σας προβλημάτισε ότι άργησε πολύ να έρθει το 2ο γκολ; “Στο 2ο μέρος είναι αλήθεια πως ο αντίπαλος μας πίεσε και άξιζε περισσότερα όμως πρέπει να κρατάμε και τις νίκες, είναι πολύ σημαντικές. Είχαμε ένα δύσκολο αντίπαλο που πήρε ισοπαλία από τον Απόλλωνα και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη”.

-Αν υπάρχει κάποιο νέο με τον Γκαρσία: “Έχει ενοχλήσεις, δεν μπορούμε να ξέρουμε μέχρι να γίνουν οι εξετάσεις”.

-Ένα σχόλιο για Τιουνέ και Γκασαμά που έκαναν ντεμπούτο: “Δεν μου αρέσει να σχολιάζω εκτός του συνόλου. Οι δυο δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση αλλά ακόμα δεν είναι στο 100%, περιμένουμε πολλά από αυτούς”.

-Αν θα γίνουν μεταγραφές: “Θα δούμε ανάλογα τι υπάρχει στην αγορά”.