28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Οι παίκτες μου είναι πεινασμένοι, ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για την πρόκριση

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Οι παίκτες μου είναι πεινασμένοι, ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για την πρόκριση

By on 30 Αυγούστου, 2023 0 9279 Views

Όλα όσα είπε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, προπονητής του Άρη, στη διάσκεψη τύπου ενόψει της ρεβάνς κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Λεμεσό για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρωταθλητές ναι μεν ηττήθηκαν με 2-1 στο πρώτο ματς, ωστόσο πιστεύουν στην ανατροπή που θα τους δώσει το εισιτήριο για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ.
Το βίντεο και όλα όσα είπε:
Αρχικά: «Αυτό είναι το δεύτερο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα είχαμε κάποιες δυσκολίες. Δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Είμαστε στο κόλπο ακόμη. Ελπίζω ότι θα έρθουν οι φίλαθλοι μας να μας υποστηρίξουν. Είναι ένας ακόμη μεγάλος τελικός για εμάς. Στο τέλος μόνο ο Θεός ξέρει ποιος θα προκριθεί αλλά σας υπόσχομαι ότι οι παίκτες μου είναι πεινασμένοι, ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για την πρόκριση. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Πετύχαμε πολλά σπουδαία πράγματα αλλά αύριο έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας. Θα δούμε όμως, δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια».
Ο Αρης  είχε χάσει με το ίδιο σκορ στην Πολωνία όπως και στην Μπρατισλάβα, λαμβάνοντας υπόψη ότι στον επαναληπτικό με την Ράκοφ δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτό αλλάζει το τρόπο σκέψης για αύριο:  «Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όχι τόσο καλό δεύτερο ημίχρονο. Τα κάναμε όλα εκτός από να σκοράρουμε. Δεν θα πω τι θα αλλάξω αλλά ελπίζω αύριο ότι θα χαμογελάσουμε».