21 Ιουνίου, 2024
  • 21 Ιουνίου, 2024

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ανδρών

By on 6 Σεπτεμβρίου, 2023 0 492 Views

Τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ως Χρυσό Χορηγό, θα έχει ως ισχυρό συμπαραστάτη για τα δύο επόμενα χρόνια η Εθνική Ανδρών ποδοσφαίρου, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (06/09) σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Η συνεργασία αφορά τόσο τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματικά του UEFA EURO 2024 ξεκινώντας από τον προσεχή αγώνα με την Σκωτία (08/9), όσο και μετέπειτα στο UEFA Nations League 2024-25 και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

«Είναι με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα πορευτούν μαζί με την Εθνική μας ομάδα» δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Γιώργος Θεοδότου και συνέχισε:

«Ευελπιστούμε ότι η παρουσία μας στο πλευρό των διεθνών μας θα φέρει στην ομάδα μας τύχη, η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε είναι πάντοτε απαραίτητη στο ποδόσφαιρο».

Όπως τονίστηκε από τον κ. Θεοδότου «μέσα από αυτή τη συνεργασία θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε ώστε οι Κύπριοι φίλαθλοι να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να στηρίξουν εμπράκτως τους διεθνείς μας, με την παρουσία τους στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας ανέφερε ότι «είμαι σίγουρος πως η συνεργασία που αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται, σε πρώτη φάση, το 2025, θα συνοδευτεί από μια σχέση αγαστής συνεργασίας και αλληλοσεβασμού μεταξύ των δύο οργανισμών, με αμοιβαίο όφελος. Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου,  θα εργαστούμε με πλήρη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό προκειμένου η επένδυση των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, την Ομάδα που μας Ενώνει, να έχει τη ψηλότερη δυνατή αξία» και πρόσθεσε:

«Ευχαριστούμε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς την Ομοσπονδία και προς την Εθνική μας, μια εμπιστοσύνη την οποία να είστε βέβαιοι πως θα ανταποδώσουμε».

Παρόντες στη διάσκεψη Τύπου ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών κ. Τιμούρ Κετσπάγια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Kansas City Μαρίνος Τζιωνής.

«Η Εθνική ομάδα χρειάζεται την στήριξη από τέτοιους μεγάλους οργανισμούς όπως οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για να καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που ονειρεύεται ο κόσμος», ήταν το μήνυμα του προπονητή της Εθνικής μας.

Με την πρόσφατη, πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα χορηγία στο νέο Στάδιο Λεμεσού, το ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΦΑΜΕΓΑ, και τώρα με τη Χορηγία της Εθνικής Ανδρών, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ αποδεικνύουν στην πράξη την στήριξή τους στο κυπριακό ποδόσφαιρο, το με διαφορά πιο δημοφιλές άθλημα στον τόπο μας, το οποίο δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα σε δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους, ενώ αποτελεί υγιή και δημιουργική ενασχόληση για χιλιάδες παιδιά, τα οποία ονειρεύονται να φορέσουν μια μέρα τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με την ΚΟΠ και της χορηγίας της Εθνικής Ανδρών θα υλοποιηθούν μια σειρά από δράσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.