19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ανατροπάρα της Τότεναμ στις καθυστερήσεις με Ριτσάρλισον

Ανατροπάρα της Τότεναμ στις καθυστερήσεις με Ριτσάρλισον

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2023 0 437 Views

Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου αρνείται να… μη νικήσει. Οι Σπερς επικράτησαν με 2-1 της Σέφιλντ στο Λονδίνο με ανατροπή στις καθυστερήσεις με πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον και πανηγύρισαν τέταρτο διαδοχικό τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, όμως οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στο 74′ με τον Χάμερ. Οι Σπερς πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με τρία γκολ στις καθυστερήσεις. Στο 90+8′ ο Πέρισιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ριτσάρλισον με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι ισοφάρισε.

Στο 90+10′ οι παίκτες του Ποστέκογλου κυκλοφόρησαν γρήγορα την μπάλα, ο Ριτσάρλισον πάσαρε στον Κουλουσέφσκι, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ολοκληρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο μετά από την αποβολή του ΜακΜπέρνι στο 90+14′, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός έφτασε το αήττητο σερί του στα 50 διαδοχικά παιχνίδια εντός έδρας, έχοντας απολογισμό 42 νίκες και οκτώ ισοπαλίες.

«Λυτρωτής» Βινίσιους για τη Φούλαμ

Το δεύτερό της τρίποντο στη φετινή Premier League μπόρεσε να πάρει η Φούλαμ, η οποία «λύγισε» εντός έδρας τη νεοφώτιστη Λούτον. Τους επτά βαθμούς έφτασε με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, χωρίς βαθμό παραμένουν οι Χάτερς.

Η Λούτον θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 27′, όταν ο Μπράουν σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 65′ για τους Κότατζερς ο Βινίσιους με κοντινό τελείωμα.

Ανατροπή στο φινάλε για την Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα κέρδισε με 3-1 την Κρίσταλ Πάλας, με ανατροπή στο τέλος του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 48′ με τον Έντουαρντ. Εκεί που όλα έδειχναν πως η Πάλας θα πανηγυρίσει τη νίκη, οι γηπεδούχοι σκόραραν τρία γκολ από το 88ο λεπτό και μετά και έφτασαν σε μία σπουδαία ανατροπή.

Ο Ντουράν αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 με φοβερή ατομική προσπάθεια. Στο 90’+8′ η ομάδα του Ουνάι Έμερι κέρδισε πέναλτι και ο Ντόουγκας Λουίζ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-1. Η Πάλας πήρε μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας την ισοφάριση με αποτέλεσμα να αφήσει αρκετά αμυντικά κενά, τα οποία και εκμεταλλεύτηκε ο Μπέιλι και έκανε το τελικό 3-1 στο 90’+10′.