17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΣΤYΝΟΜΙΑ:Δεν έχουμε καταλήξει ότι ο εμπρησμός συνδέεται με τον Μενέλαο Αντωνίου και το ποδόσφαιρο

ΑΣΤYΝΟΜΙΑ:Δεν έχουμε καταλήξει ότι ο εμπρησμός συνδέεται με τον Μενέλαο Αντωνίου και το ποδόσφαιρο

By on 19 Σεπτεμβρίου, 2023 0 1066 Views

   

Ο Χρίστος Ανδρέου, εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν έχουν καταλήξει πως η υπόθεση εμπρησμού σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Η συγκεκριμένη υπόθεση διερευνάται. Δεν έχουμε καταλήξει ότι ο εμπρησμός συνδέεται με τον Μενέλαο Αντωνίου και το ποδόσφαιρο. Επειδή έχουμε ακούσει πως ποτέ δεν εξιχνιάστηκαν υποθέσεις… Υπήρχαν περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν. Μιλώ γενικά, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο. Για τους διαιτητές υπάρχουν υποθέσεις που διερευνώνται. Είναι δύσκολες περιπτώσεις. Πολλές φορές η σιωπή της Αστυνομίας δεν σημαίνει πως έχουμε κάτι να κρύψουμε αλλά αν λέμε πολλές λεπτομέρειες για τη διαλεύκανση μιας υπόθεσης είναι σαν να δίνουμε μια κατεύθυνση στους επίδοξους δράστες και στο τι πρέπει να αποφεύγουν».

Για τις διάφορες υποθέσεις και αν βρίσκονται στα συρτάρια: «Δεν βρίσκονται στα συρτάρια οι υποθέσεις. Λαμβάνονται καταθέσεις από όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Γίνονται ανακρίσεις, καλούνται στα ΤΑΕ διάφορα ύποπτα πρόσωπα αλλά για να κατατεθεί τέτοια υπόθεση ενώπιον δικαστηρίου χρειάζεται η μαρτυρία να…στέκει. Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε ενδείξεις αλλά η μαρτυρίας μας είναι τέτοια που δεν είναι ικανή να βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου. Σε τέτοιες υποθέσεις όλα τα τεκμήρια καταστρέφονται. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι το έργο μας. Μπορεί κάποιος π.χ να τους απειλήσει και δεν το αναφέρουν στην Αστυνομία και είμαστε στα τυφλά».