28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024

ΟΜΟΝΟΙΑ:Συμφώνησε με Μ.Ηλία,περιμένει τον Εθνικό

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2023 0 465 Views

Η Ομόνοια συμφώνησε με τον Μάριο Ηλία και περιμένει την οριστική απάντηση του Εθνικού συμφωνία με τον εκπρόσωπο τύπου Ανδρέα Δημητρίου ο οποίος μίλησε στον Super Sport fm 104.0.
Συγκεκριμένα είπε για το θέμα:
«Ο Μάριος Ηλία ενδιαφέρει την Ομόνοια Υποβάλαμε μια καλή πρόταση στον Εθνικό Άχνας που είναι δίκαιη και για τις δύο πλευρές. Περιμένουμε την τελική απάντηση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Με τον Μάριο Ηλία συμφωνήσαμε τους όρους της μεταξύ μας συνεργασίας μετά από άδεια που πήρε από τον Εθνικό για να διαπραγματευτεί μαζί μας».

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε πληροφόρηση αν θα παιχτεί η αγωνιστική; «Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση, ευχόμαστε όμως να παίξουμε. Είναι κρίμα να αναβληθεί η αγωνιστική. Βλέπουμε ωραίο πρωτάθλημα, ωραία ματς και όσο περνούν οι αγωνιστικές θα βλέπουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε να εισερχόμαστε στα εσωτερικά των διαιτητών ευχόμαστε τι αποφάσεις τους αλλά ευχόμαστε να βρεθεί λύση».

Γι’ αυτά που συμβαίνουν με τους διαιτητές: «Είναι ένα σκηνικό που επαναλαμβάνεται, γινόμαστε μάρτυρες των ίδιων γεγονότων και δεν εξιχνιάζονται οι υποθέσεις. Είναι λογικό και φυσιολογικό να συνεχίζεται αυτό. Πρέπει να εξιχνιάζουν τις υποθέσεις, αλλιώς δεν θα σταματήσει».

Ισχύουν τα ποσά που γράφτηκαν; «Δεν μπορούμε την παρουσία χρονική στιγμή να πούμε κάτι περισσότερο».

Η Ομόνοια είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε Κύπριους… «Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή που ανέλαβε ο κ. Παπασταύρου και σε αυτή την φιλοσοφία θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε. Δεν ξεχωρίζουμε Κύπριους με ξένους. Θέλουμε να έχουμε του καλύτερους Κύπριους και να πλαισιώνονται από ξένους που θα μπορούν να βοηθούν και να προσφέρουν… ξένους υψηλής επιρροής».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τους πρωταθλητές. Είχαμε παίξει και στο Σούπερ Καπ, σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε. Συνήθως τα παιχνίδια μας με τον Άρη προσφέρουν θέαμα και όμορφες στιγμές, προσελκύουν το ενδιαφέρον όχι μόνο του δικού μας κόσμου, αλλά όλων των ποδοσφαιρόφιλων».

Για τις μεταγραφές και τις απαιτήσεις του κόσμου: «Είναι σεβαστές όλες οι απόψεις. Από εκεί και πέρα η Ομόνοια στηρίζεται στο δικό της μακροχρόνιο πλάνο. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω να γίνεται τέτοιος προγραμματισμός. Δεν υπήρχε ξανά τέτοιο πλάνο αφενός επειδή υπήρχε η πίεση και αφετέρου γιατί γινόντουσαν εκλογές κάθε δύο χρόνια και δεν υπήρχε ένα μακροχρόνιο πλάνο. Η στελέχωση του ρόστερ μας θα γίνεται στα πλαίσια αυτού του προγραμματισμού, πάντα στα πλαίσια των οικονομικών στόχων που έχουν τεθεί. Πρέπει να έχεις καλό ρόστερ και να είσαι συνεπείς στις οικονομικές απαιτήσεις. Το χρέος έχει μειωθεί σχεδόν στα μισά και με εξαίρεση αυτό, δεν χρωστάει πουθενά. Πληρώνει τους πάντες και τα πάντα».

Για το τμήμα σκάουτινγκ: «Έχουμε προχωρήσει σε ενίσχυση του σκάουτινγκ, όπου θα ελέγχονται ποδοσφαιριστές εντός και εκτός Κύπρου. Το πρώτο σκάουτινγκ που κάνουμε, είναι εντός τηςΟμόνοιας , των ακαδημιών κλπ. Μετά ελέγχεται η Κυπριακή αγορά και στη συνέχεια κάποιες αγορές παγκόσμια που μας ενδιαφέρεται. Θέλουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε αυτό το θέμα και να εντοπίζονται ποδοσφαιριστές εξελίξιμους».

Για το μπάτζετ: «Είναι αλήθεια πως τα τέσσερα τελευταία χρόνια το μπάτζετ μας αυξάνεται. Για τη φετινή χρονιά δεν θέλω να τοποθετηθώ για κάτι που δεν είμαι σίγουρος, όμως θα δημοσιευτεί από την ΚΟΠ. Στόχος της Ομόνοιας είναι να προχωρά με σταθερότητα χωρίς να επηρεάζονται τα οικονομικά με το αν θα μπει ή όχι σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Καταλυτικό ρόλο στο μπάτζετ παίζει ο κ. Παπασταύρου».

Για τον Τεχνικό Διευθυντή: «Δεν είναι η δουλειά μου να κρίνω τον αθλητικό διευθυντή. Είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός, που δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Έχει το δικό του πλάνο, την δική του φιλοσοφία και η δουλειά του θα φανεί σε βάθος χρόνου».