20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Champions League: Η «αστεράτη» δράση συνεχίζεται, τα βλέμματα στρέφονται στο Μόναχο!

Champions League: Η «αστεράτη» δράση συνεχίζεται, τα βλέμματα στρέφονται στο Μόναχο!

By on 20 Σεπτεμβρίου, 2023 0 2351 Views

Τη σειρά τους στον χορό των… αστεριών περιμένουν «γίγαντες» όπως η Ρεάλ, η Άρσεναλ και η Ίντερ, με το ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως να πρωταγωνιστεί στο δεύτερο μέρος της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Τα… αστέρια του Champions League είναι ξανά εδώ και επέστρεψαν με τον καλύτερο τρόπο. Το βράδυ της Τρίτης (19/09) η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Αντβέρπ και η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα με ευκολία, ενώ η Λάτσιο με σκόρερ τον γκολκίπερ Προβεντέλ χάρισε ένα επικό φινάλε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όμως, η 1η αγωνιστική των ομίλων ολοκληρώνεται με ακόμα οκτώ αγώνες που υπόσχονται ακόμα περισσότερο θέαμα, αφού ορισμένοι ευρωπαϊκοί «γίγαντες» περιμένουν τη σειρά τους για να μπουν στον χορό των αστεριών και να δώσουν τη δική τους παράσταση.

Η Βασίλισσα της Ευρώπης, Ρεάλ, ξεκινά ακόμα μια σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας απέναντί της την… πρωτάρα Ουνιόν Βερολίνου. Παράλληλα, την ίδια ώρα, στις 19:45, τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν και οι Γαλατασαράι και Κοπεγχάγη.

Στο… κύριο μέρος της βραδιάς τη σκυτάλη παίρνουν η Άρσεναλ που επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από επτά χρόνια και θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν. Την Μπράγκα θα κληθεί να «λυγίσει» η πρωταθλήτρια Νάπολι, ενώ η φιναλίστ του περυσινού Champions League, Ίντερ, θα ταξιδέψει στη χώρα των Βάσκων για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Δίχως αμφιβολία ωστόσο, όλα τα φώτα δείχνουν έτοιμα να στραφούν στο Μόναχο και την «Allianz Arena», εκεί όπου το πρώτο ντέρμπι της ευρωπαϊκής σεζόν θα λάβει χώρα. Φυσικά, ο λόγος για το Μπάγερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ταξιδεύει το κοινό σε εκείνον τον φοβερό προημιτελικό του 2010 και υπόσχεται να προσφέρει θέαμα ξανά. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα στον νέο τηλεοπτικό οδηγό του Gazzetta.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League

Τρίτη, 19/09

Γιουνγκ Μπόις – Λειψία 1-3

Μίλαν – Νιούκαστλ 0-0

Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Μάντσεστερ Σίτι – Ερυθρός Αστέρας 3-1

Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ 5-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ 2-0

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Πόρτο 1-3

Φέγενορντ – Σέλτικ 2-0

Τετάρτη, 20/09

Γαλατάσαραϊ – Κοπεγχάγη 19:45

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου 19:45

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν 22:00

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22:00

Μπενφίκα – Ζάλτσμπουργκ 22:00

Μπράγκα – Νάπολι 22:00

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ 22:00 Σεβίλλη – Λανς