28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Δεν μου αρέσει να χάνω αλλά αποδείξαμε ότι αξίζαμε να βρισκόμαστε εδώ. Επιστροφή πνέον στην κυπριακή πραγματικότητα

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ:Δεν μου αρέσει να χάνω αλλά αποδείξαμε ότι αξίζαμε να βρισκόμαστε εδώ. Επιστροφή πνέον στην κυπριακή πραγματικότητα

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2023 0 3225 Views

Οι δηλώσεις του Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά την πρεμιέρα του Άρη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην Σπαρτά στην Πράγα.

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση ή στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα. Μετά το 1-1 εκείνα τα 25 λεπτά μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου δεν ήμασταν τόσο καλοί και δείξαμε περισσότερο σεβασμό από ότι έπρεπε στον αντίπαλο. Κάναμε ένα πολύ καλό β’ ημίχρονο αλλά είναι στενάχωρο να δέχεσαι γκολ με τέτοιο τρόπο με στημένες φάσεις. Ξέραμε ότι η Σπάρτα είναι πιο ψηλή ομάδα από εμάς. Ο Άρης είναι η πιο κοντή ομάδα από όλες στους ομίλους. Λες και παίζαμε εναντίον παικτών μπάσκετ. Οι παίκτες δεν πρέπει να έχουν το κεφάλι κάτω, να το έχουν ψηλά και να είναι περήφανοι όπως περήφανο πρέπει να είναι και το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

Στη δημοσιογραφική:

Ξεκινήσαμε πολύ καλά το. Παιχνίδι όπως το περίμενα να ξεκινήσουμε. Δεχθήκαμε κάποια γκολ στη συνέχεια λόγω της πολύ μεγάλης υψομετρικής διαφοράς που είχαμε. Κάποιες μπαλιές 50-50 δεν είχαμε τύχη να κυνηγήσουμε. Από τις πιο ψηλές ομάδες εν αντιθέσει με μας. Δεν κλειστήκαμε πίσω δεν κάναμε όπως θα έκαναν άλλοι να παίξουμε 5 4 1. Είμαι πολύ περήφανος για ομάδα και αντίδραση που βγάλαμε. Τώρα επικεντρωνόμαστε παιχνίδι Δευτέρας. Δεν έχω ξαναδεί ομάδα με τόσο ψηλούς. Παίκτες. Έπρεπε να αποφύγουμε τις στημένες φάσεις και να τιμωρηθούμε. Το χειρότερο θα ήταν εάν δεν δημιουργούσαμε και αν μας έκαναν επιθέσεις στο ανοικτό γήπεδο. Το ξαναλέω είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο κάποτε. Είναι αλήθεια ότι αν σκοράρουμε 2 0 με Μπενγκτσον θα ήταν άλλο παιχνίδι. Η Σπαρτα δεν περίμενε να πρεσάρουμε τόσο νωρίς ψηλά. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Νιώθαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Αν συνοψίσω την όλη παρουσία της ομάδες δείξαμε ότι αξίζαμε να είμαστε εδώ. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν μου αρέσει να χάνω αλλά αποδείξαμε ότι αξίζαμε να βρισκόμαστε εδώ. Επιστροφή πνέον στην κυπριακή πραγματικότητα. Για τον κύκλο στο τέλος τους ευχαρίστησε για προσπάθεια που έκαναν. Τους είπα ότι τα λάθη τιμωρούνται σε αυτό το επίπεδο. Ήταν ένα μάθημα αυτό το παιχνίδι. Το είπα και χτες ότι από αυτά παιχνίδια μπορούμε να μάθουμε πράγματα.