30 Νοεμβρίου, 2023
  • 30 Νοεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • OΛΤΡΑ:Τα λάθη μας σκοτώνουν και μας πληγώνουν. Σε αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ 

OΛΤΡΑ:Τα λάθη μας σκοτώνουν και μας πληγώνουν. Σε αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ 

By on 22 Σεπτεμβρίου, 2023 0 594 Views

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο μετά την ήττα από την ΑΕΖ ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα.  

Αναλυτικά:
«Δεν έχω να πω πολλά. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά πετύχαμε μόνο ένα γκολ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος είπα στους παίκτες πως πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι αλλά δεν ήταν η ίδια η εικόνα μας. Δεχθήκαμε ακόμα ένα γκολ από ένα λάθος μας. Τα πολλά λάθη στην άμυνα μας πληγώνουν και μας…σκοτώνουν. Εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτά τα μεγάλα λάθη που γίνονται. Έχουμε δεχθεί πέντε γκολ από τον Εθνικό Άχνας και τρία σήμερα, δύο την περασμένη αγωνιστική. Πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια γιατί αν συνεχίσουμε με τα ίδια λάθη δεν μπορούμε να πάμε μακριά».
Ποια είναι η λύση«Ο κόσμος δεν θέλει κάθε βδομάδα να ακούει τα ίδια από εμένα. Προσπαθώ να βρω τις λύσεις. Οι τρεις νεοφώτιστες είναι πολύ καλές ομάδες. Προσπαθώ να κάνω αλλαγή για να βρω τις λύσεις και να είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Τα λάθη είναι ατομικά και όχι ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε και να δώσουμε αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να το βρούμε και να αλλάξουμε. Αυτή είναι η δουλειά μου. Να αναλύω, να βλέπω τα λάθη και να προσπαθώ να τα βελτιώνω». 

Για το ότι ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα: « Το καταλαβαίνω. Έχει δίκαιο να διαμαρτύρεται. Προσπαθώ να βελτιώσω πράγματα. Είμαι ο ίδιος προπονητής που ήμουν πέρσι, δεν γίνεται να είμαι καταστροφέας φέτος. Δεν είμαστε στο καλύτερο επίπεδο. Είναι φανερό. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις. Βλέπω την ίδια εικόνα που βλέπει ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι και δεν ήμαστε σε καλό επίπεδο. Δεν μπορώ να πω κάτι στον κόσμο που διαμαρτύρεται, αξίζει όλο τον σεβασμό