7 Οκτωβρίου, 2024
  • 7 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση στο πιο δυνατό τεστ για νίκη κορυφής .Πιθανές αλλαγές στην 11αδα

Η Ανόρθωση στο πιο δυνατό τεστ για νίκη κορυφής .Πιθανές αλλαγές στην 11αδα

By on 23 Σεπτεμβρίου, 2023 0 951 Views

Η Ανόρθωση , η οποία κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία), αντιμετωπίζει το Σάββατο το βράδυ (20:30) το ΑΠΟΕΛ , σε ένα από τα πιο… κλασσικά ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Η ομάδα της Αμμοχώστου έχοντας την στήριξη πέραν από εννέα χιλιάδες οπαδούς της, θα προσπαθήσει να φθάσει σε άλλη μια επιτυχία που θα την ανεβάσει μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο Ντάβιντ Γκάγιεγο, μετρά δυο απουσίες, του τραυματία Αρμπολέδα και του τιμωρημένου Κορέα. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε μια με δυο αλλαγές στην ενδεκαδα, με πιο πιθανή την παρουσία του Τσίκο στο βασικό σχήμα αντί του Γουαρίς χωρίς να αποκλείεται να γίνει έκπληξη με τον Παρουτη
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχαήλ, στο κέντρο της άμυνας οι Φερέρ και Κάργας, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ουαγκέ και στο αριστερό ο Γκαρσία. Στη μεσαία γραμμή ένας από τους Ιωάννου -Τιουνε και ο Τέχερα. Στα άκρα της επιθετικής γραμμής οι Τσίκο (ή Γουαρίς -Παρουτης ) και Φερέιρα και στην επίθεση οι Γκερέρο και Καστέλ.