25 Ιουλίου, 2024
  • 25 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην ΑΕΛ.Η σκέψη στην Ανόρθωση

Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην ΑΕΛ.Η σκέψη στην Ανόρθωση

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2023 0 353 Views

Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ μίλησε για το ντέρμπι και την ήττα από τον Απόλλωνα αλλά και για τα όσα είπε ο προπονητής Χρίστος Χαραλάμπους.

Για το παιχνίδι και την ήττα από τον Απόλλωνα: «Ήταν ένα α’ ημίχρονο που η μια ομάδα φοβόταν την άλλη. Μπορούσαμε να προηγηθούμε με τον Παπαφώτη στοπ ξεκίνημα του β’ μέρους αλλά τελικά δεχθήκαμε το γκολ. Ανοιχτήκαμε, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε και ήρθε το δεύτερο γκολ. Μας έλειπε το πάθος και η διάθεση για να νικήσουμε. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων».

Για την παρουσία και την συγκομιδή της ΑΕΛ μέχρι τώρα: «Ξέρουμε ότι φέτος θα είναι δύσκολη η χρονιά για εμάς, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους. Πήραμε 7 βαθμούς σε 5 ματς, θα θέλαμε να ήταν περισσότεροι, ξέρουμε ότι τα εμπόδια θα είναι πολλά αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Δεν έχουμε χρόνο για μεμψιμοιρίες και για άλλου είδους συζητήσεις. Πρέπει να νικήσουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Ο προπονητής σας μίλησε για συνάντηση σήμερα με την διοίκηση: «Δεν έχει τεθεί θέμα συζήτησης, δεν υπάρχει κάποια συνάντηση. Η ομάδα έχει ρεπό και από αύριο αρχίζει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, όλα είναι ανοικτά και ο κάθε ένας θα πρέπει να προσηλωθούμε στο έργο μας».

Έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της διοίκησης: «Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι υπάρχει ένταση, κάποιος μπορεί να πει κάτι παραπάνω αλλά από πλευράς δ.σ. δεν έχει θέμα, δεν έχει προγραμματιστεί συνάντηση, γυρίζουμε σελίδα και βλέπουμε το επόμενο ματς».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Ανόρθωσης: «Επιστρέφει ο Φιλίποβιτς, θα απουσιάσει ο Μαρς. Εκτός θα είναι και ο Μορέιρα».

Έχει κλείσει το παράθυρο ενίσχυσης; «Μας προτάθηκε ένας 23χρονος επιθετικός, περνά από δοκιμαστικά και θα δούμε για το μέλλον. Είναι μια περίπτωση ξεχωριστή, δεν έχει να κάνει άμεσα με τον προγραμματισμό της ομάδας»