28 Νοεμβρίου, 2023
  • 28 Νοεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Μας αδικεί το αποτέλεσμα.Η προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου ήταν μεγάλη

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Μας αδικεί το αποτέλεσμα.Η προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου ήταν μεγάλη

By on 25 Σεπτεμβρίου, 2023 0 727 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή, μετά τον αγώνα απέναντι στον Άρη.

Αναλυτικά:

“Στο πρώτο μέρος το πλάνο μας βγήκε 100%. Ξέραμε ακριβώς που να πρεσάρουμε τον αντίπαλο και σε ποια σημεία να τον οδηγήσουμε για να κλέψουμε μπάλας και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό κάναμε, με καλό ρυθμό, είχαμε μετά το γκολ κάποιες προϋποθέσεις για 2ο γκολ, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Σίγουρα μας αδικεί το αποτέλεσμα, να είμαστε ειλικρινείς, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και αυτός ήταν ο στόχος μας. Στο τέλος έδειξαν αντίδραση, προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, αλλά η προσπάθεια των παικτών ήταν μεγάλη. Και αυτοί που μπήκαν μέσα έδωσαν ρυθμό και βοήθησαν την ομάδα, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα. Αλλά στο τέλος μετά την ισοφάριση, με μια τελευταία πάσα, μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, που παρά το ότι ήταν Δευτέρα ήρθε και μας στήριξε”.

Για το τι άλλαξε στο β’ μέρος και ο Άρης έφτιαξε περισσότερες φάσεις: “Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός ο τρόπος που οδηγούσαμε τον αντίπαλο. Κάποιες φορές η κούραση, κάποια λάθη. Υπάρχουν αυτά στο ποδόσφαιρο, παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Κάποιες φορές μπορεί ο αντίπαλος να βρει μια κάθετη πάσα και να σου δημιουργήσει προβλήματα. Νομίζω ότι, δεν μπορώ να πω κάτι, σε κάποιες στιγμές αδικήθηκε η ομάδα μας”.

Για το ότι η Ομόνοια παραμένει αήττητη: “Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα διεκδικήσουμε, είναι  μεγάλος μαραθώνιος και σημασία έχει ποιος θα τερματίσει στην 1η θέση. Ακόμα τώρα ξεκινήσαμε, είχαμε δύσκολα παιχνίδια, η ομάδα έχει ανταποκριθεί πλήρως. Στο σημερινό παιχνίδι υπήρχε μόνο ο Σεμέδο από την φετινή χρονιά και είδαμε πόσο βελτιωμένη ήταν η ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις και η ομαδική δουλειά από όλους που βρίσκονται στο Ηλίας Πούλλος”.