30 Νοεμβρίου, 2023
  • 30 Νοεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δηλώσεις Σέφεριν, Κούμα και Λουίς Φίγκο στην εκδήλωση του προγράμματος «Football in Schools» (video)

Δηλώσεις Σέφεριν, Κούμα και Λουίς Φίγκο στην εκδήλωση του προγράμματος «Football in Schools» (video)

By on 26 Σεπτεμβρίου, 2023 0 391 Views

Ο Λουίς Φίγκο, ο Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, η Ναντίν Κέσσλερ και ο Πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Σέφεριν έπαιξαν το πρωί ποδόσφαιρο στο Στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ στη Λεμεσό, στο πλαίσιο του προγράμματος «Football in Schools» που υλοποιεί η ΚΟΠ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδεία, Αθλητισμού και Νεολαίας. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Υπουργός Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου.

Τα παιδιά από δημοτικά σχολεία της Λεμεσού μαζί με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές Ακαδημιών πέρασαν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό πρωινό, παρέα με θρύλους και την ηγεσία του Ευρωπαϊκού και του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

«Όταν βλέπεις αυτά τα παιδιά τόσο χαρούμενα και ενθουσιασμένα και τόσους θρύλους του ποδοσφαίρου όπως ο Λουίς Φίγκο, δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος. Ήταν δύσκολος ο ποδοσφαιρικός αγώνας. Νομίζω σκόραρα και κάποια τέρματα αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί ήταν ζέστη. Χαιρόμαστε που είμαστε στην Κύπρο, χαιρόμαστε που συναντήσαμε τον Γιώργο Κούμα. Η ΚΟΠ είναι κοντά μας, είναι από τις Ομοσπονδίες που εμπιστεύομαστε και επιφυλασσόμαστε για τις αποφάσεις που θα πάρουμε ως Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ» δήλωσε ο Πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Σέφεριν.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα “Football In Schools” που υλοποιεί η ΚΟΠ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και τη σημασία που έχει για τα παιδιά ενώ ευχαρίστησε την UEFA για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς την Ομοσπονδίας μας και διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις στη χώρα μας. 

“Ειμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά στην Κύπρο. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι φίλος μου. Είναι φανταστικό που είμαι εδώ με τα παιδιά, το γήπεδο είναι φανταστικό. Το πιο σημαντικό είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου από τα grassroots. Εύχομαι να υπάρξουν και άλλα προγράμματα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου”. δήλωσε ο Λούις Φίγκο.