25 Ιουλίου, 2024
  • 25 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στις 11:00 η κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola (live stream)

Στις 11:00 η κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola (live stream)

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2023 0 453 Views

Πραγματοποιείται σήμερα στις 11:00 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ η κλήρωση των αγώνων της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Κύπρου Coca – Cola Α’,  Β’ Κατηγορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ COCA – COLA

Στον πρώτο γύρο θα συμμετάσχουν 23 ομάδες,  έντεκα  Α’ Κατηγορίας και δώδεκα  Β’ Κατηγορίας που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, στον πρώτο γύρο δεν συμμετέχουν η Ομόνοια και η ΑΕΛ που αγωνίστηκαν στον τελευταίο τελικό Κυπέλλου Coca-Cola και ο Άρης που προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.

Από την κλήρωση του πρώτου γύρου, θα σχηματιστούν δέκα ζευγάρια που θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες (20 ομάδες). Οι τρεις τελευταίες ομάδες που θα μείνουν στην κληρωτίδα, (μια ομάδα Α’ κατηγορίας και δύο ομάδες Β’ κατηγορίας) θα περάσουν στο Β’ γύρο χωρίς αγώνα.

Με τον τρόπο αυτό, θα έχουμε 16 ομάδες στη Β’ φάση. Οι δέκα θα προκύψουν από τους μονούς αγώνες, οι τρεις θα είναι οι τυχερές της κλήρωσης του Α’ γύρου και σε αυτές θα προστεθούν η Ομόνοια, η ΑΕΛ και ο Άρης.  

Στον Α’ γύρο, οι ομάδες της Α’ κατηγορίας θα κληρωθούν με ομάδες Β’ κατηγορίας. Θα κληρώνεται μια ομάδα Α’ κατηγορίας, μια ομάδα Β’ κατηγορίας και ακολούθως θα κληρώνεται η έδρα του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι αγώνες του Κυπέλλου Coca-Cola  θα αρχίσουν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ανάλογα με την κλήρωση και τις έδρες των ομάδων, αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλος Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση του Α’ γύρου:

Α’ Κατηγορία: ΑΕΖ, ΑΕΚ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Δόξα, Εθνικός, Καρμιώτισσα, Νέα Σαλαμίνα, Οθέλλος, Πάφος F.C.

Β’ Κατηγορία: Αγία Νάπα, Ακρίτας Χλώρακας, ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ, Διγενής Μόρφου, Ε.Ν. Παραλιμνίου, ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Πέγεια 2014, Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Ομόνοια Αραδίππου, Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.