3 Μαρτίου, 2024
  • 3 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ατρόμητος: «Είμαστε έξαλλοι και απηυδισμένοι για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ»

Ατρόμητος: «Είμαστε έξαλλοι και απηυδισμένοι για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ»

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2023 0 729 Views

Στον Ατρόμητο αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα τους με την ΑΕΚ και εκτός των εγ γένει αποφάσεων των ρέφερι στέκονται και σε τέσσερις συγκεκριμένες φάσεις.

Πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Παπαδόπουλου αλλά και τις υποδείξεις του VAR στο χθεσινό(28/9) ματς με την ΑΕΚ όπου ηττήθηκαν 2-1, διατηρούν στον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου αναμένεται κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, ενώ από το club στέκονταν χαρακτηριστικά σε πέντε σημεία όπου σχολίαζαν πως «ως Ατρόμητος είμαστε έξαλλοι και απηυδισμένοι για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα με τους Παπαδόπουλο (διαιτητή), Σάββα (β βοηθό), Παπαπέτρου (VAR) και Μωυσιάδη (AVAR)».

Μετά τα συγκεκριμενοποιούσαν ως εξής:

«1. Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, στο γκολ που ακυρώνεται στον Έρλινγκμαρκ στο 77′. Κανείς δεν έχει καταλάβει που είναι εκτεθειμένος ο Έρλινγκμαρκ και αν υπάρχει κάποιος που να μην καλύπτεται είναι ο Τσακμάκης που δεν έχει καμία συμμετοχή στη φάση.

2. Στο δεύτερο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ, έχει προηγηθεί ξεκάθαρο χέρι του Ζίνι. Είναι δεδομένο αυτό από τη φορά που παίρνει η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση.

3. Όλη η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του εργαλείου Παπαπετρου είναι κάτι παραπάνω από προκλητική! Καμία δικαιοσύνη στον τρόπο σφυριγματων στις δύο ομάδες. Καμία! Ο Παπαπέτρου προσπαθούσε από το VAR στο πρώτο ημίχρονο να βρει παράβαση του Κεσχρίντα σε ξεκάθαρο φάουλ σε εναέρια διεκδίκηση και αγκωνια.

4. Για τον δεύτερο βοηθό, είναι απίστευτο το γεγονός ότι πρώτα βλέπει οφσάιντ στη φάση του Έρλινγκμαρκ και δεύτερον βλέπει και οφσάιντ στη φάση του πέναλτι του

Αντζιέλσκι. Προφανώς είχε μεγάλη αγωνία μην στραβώσει το οτιδήποτε.

5. Αποκορύφωμα. Φάουλ έξω από την περιοχή στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Παπαδόπουλος από την αγωνία του σφυρίζει τη λήξη του αγώνα».