17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νεα απάντηση στην Επιτροπή δεοντολογίας από τους δικηγόρους του Γ.Κουμα

Νεα απάντηση στην Επιτροπή δεοντολογίας από τους δικηγόρους του Γ.Κουμα

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2023 0 918 Views

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι δικηγόροι του προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα.

Αναλυτικά:

Είναι και εμείς μετά λύπης μας που αναγκαζόμεθα να επανέλθουμε μετά τη νέα (τρίτη) ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού (παρ΄όλο που είχαν δηλώσει ότι δεν θα εξέδιδαν άλλη ανακοίνωση μέχρι την συνεδρίαση τους την ερχόμενη Τρίτη).

Και είναι μετά μεγαλύτερης ακόμη λύπης μας που παρατηρούμε ότι:

1. Δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα αφού η Επιτροπή εις αυτή την ανακοίνωση της και πριν τη συνεδρίαση της Τρίτης χωρίς να αφήνει περιθώριο καμίας αμφιβολίας αποκαλύπτει το αποτέλεσμα του πορίσματος αφού αναφέρεται σε «…. πορίσματος για το ασυμβίβαστο του κ. Κούμα …..». Προς τι τότε η συνεδρίαση σας τη Τρίτη; Για τα μάτια του κόσμου; Και με βάση τη παραδοχή αυτή παραβιάζεται ή δεν παραβιάζεται το άρθρο 8 περί υποχρεωτικής εχεμύθειας;

2. Σας καλούμε να δημοσιεύσετε την ενημέρωση που λέτε ότι είχαμε ότι τα τέκνα του Προέδρου της Επιτροπής εργοδοτούνται εις το γραφείο ενός των Ερευνώντων Λειτουργών και ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής απείχε των συνεδριάσεων της Επιτροπής – παραδεχόμενοι τοιουτοτρόπως την ύπαρξη ασυμβίβαστου –.

3. ΄Ηταν ή δεν ήταν ένα από τα ερωτήματα που σας ετίθεντο, που ουδέποτε απαντήθηκε, για να δυνηθούμε να συμβουλεύσουμε τον πελάτη μας , προτού απαντήσει τις ερωτήσεις των Ερευνώντων Λειτουργών – κάτι το οποίο δεν αρνήθηκε να πράξει –.

3. O πελάτης μας επιφυλάττει τα νομικά του δικαιώματα με προσέγγιση νομικής μορφής και όχι με πνεύμα επικοινωνιακής τακτικής όπως πράττει η Επιτροπή. Θα αναμένουμε πλέον το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της Επιτροπής και την σχετική ανακοίνωση της την Τετάρτη με το προαγγελθέν, προαποφασισμένο πλέον αποτέλεσμα.

Χρίστος Μ. Τριανταφυλλίδης

Μάριος Ορφανίδης
Δικηγόροι