27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες.Μας βοήθησε ο κόσμος μας

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες.Μας βοήθησε ο κόσμος μας

By on 1 Οκτωβρίου, 2023 0 528 Views

Στην διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα με την Δόξα, ο προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε για τη νίκη:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ξέραμε ότι θα βρίσκαμε δυσκολίες από μια καλά στημένη ομάδα που άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της. Ο Μάκης είναι πάρα πολύ καλός στο πώς θα κλείσει και πώς θα δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο. Καταφέραμε στο τέλος και πήραμε μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. 

Ήταν πάρα πάρα πολύ μεγάλη η βοήθεια του κόσμου, ήταν μαζί με σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, φώναζαν βοήθησαν τους παίκτες. Στο παιχνίδι με τον Άρη ήταν λίγο τα τελευταία λεπτά μετά την ισοφάριση και είδαν πόσο πολύ βοήθησαν τους παίκτες. Τους θέλουμε από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο να στηρίζουν αυτή την προσπάθεια όπως σήμερα. 

Καλή συνέχεια στην Δόξα, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια. Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες”.

Για το αν τον προβληματίζουν οι τελικές της Δόξας: “Βρήκε κάποιες ευκαιρίες την στιγμή που πήραμε κάποια ρίσκα. Πήραμε μεγάλα ρίσκα στο σημερινό παιχνίδι, ευτυχώς δεν πληρώσαμε κάποιες ευκαιρίες που βρήκε ο αντίπαλος και νομίζω δίκαια κερδίσαμε”.

Για τον Σεμέδο που ήταν ξανά κομβικός: “Δεν στέκομαι ποτέ σε κάποιο ποδοσφαιριστή. Μου αρέσει η συνολική προσπάθεια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια οργανωμένη ομάδα, καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Ο Σεμέδο γι’ αυτό ήρθε στην ομάδα, για να μας δώσει λύσεις, να κάνει την διαφορά. Ξέραμε πόσο καλός παίκτης είναι. Θέλουμε από όλους να συμμετέχουν και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι”.