25 Ιουλίου, 2024
  • 25 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΙΒΑΝ:Είναι γελοίο,προσβλητικό και δεν είναι άξιο σχολιασμού αυτό που είπε ο Λουτσέσκου

ΙΒΑΝ:Είναι γελοίο,προσβλητικό και δεν είναι άξιο σχολιασμού αυτό που είπε ο Λουτσέσκου

By on 2 Οκτωβρίου, 2023 0 664 Views

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου απάντησε στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα περί εύνοιας του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια, χαρακτηρίζοντας γελοία αυτή την τοποθέτηση ενώ σημείωσε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει μανία με το τριφύλλι από τότε που έχασε το Κύπελλο πριν δύο χρόνια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει την ατάκα του Λουτσέσκου περί συνεχόμενης εύνοιας του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Είναι πολύ προσβλητικό αυτό που είπε. Ο Λουτσέσκου έχει μανία με τον Παναθηναϊκό. Από τότε που έχασε το Κύπελλο ασχολείται μονο με τον Παναθηναϊκό. Άρα ότι έχουμε πετύχει οφείλεται στη διαιτησία . Είναι γελοίο και δεν είναι άξιο σχολιασμού. Δεν έχω πει τίποτα για τους διαιτητές. Είναι μια δικαιολογία για τους περισσότερους για να ασχολείται ο κόσμος με κάτι άλλο παρά με την πραγματικότητα. Γι΄ αυτό δεν τοποθετούμε. Είναι κρίμα και δημιουργεί εντάσεις. Αν δεν μπορούν οι πρωταγωνιστές να είναι ψύχραιμοι πως θα μπορέσει ο κόσμος . Δεν το δέχομαι αυτό που λέει. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Ειναι μια τοποθέτηση που κρύβει τις αδυναμίες που υπάρχουν».