25 Ιουλίου, 2024
  • 25 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Λουτσέσκου: “Είναι ντροπή αυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να σταματήσει”

Λουτσέσκου: “Είναι ντροπή αυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να σταματήσει”

By on 2 Οκτωβρίου, 2023 0 1004 Views

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εξαπολύοντας κεραυνούς κατά πάντων.

Ο ΠΑΟΚ  κρατούσε τη νίκη στα χέρια του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Γερεμέγεφ στο 96′ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους πράσινους

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έξαλλος και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς είχε ένα ξέσπασμα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ντροπή αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην COSMOTE TV: Τι να μιλήσω, να μιλήσω για ποδόσφαιρο; Υπάρχει διαφθορά. Είδε όλη η Ελλάδα σήμερα τι έγινε. Μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε και δύο μέρες πριν με άλλες αποφάσεις. Τι να πω ας μπούμε να παίξουμε για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στο τέλος για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κάρτες που δίνονται σε εμάς πολλοί εύκολα και δε δίνονται στον αντίπαλο.

Σφυρίγματα που έπρεπε να έχουμε πάρει και δεν πήραμε και το γκολ να μπαίνει μετά τον χρόνο των καθυστερήσεων. Η φάση του Μπάμπα στο δεύτερο ημίχρονο που βγαίνει μόνος του είναι για κίτρινη κάρτα, ενώ πήγαινε στην περιοχή. Παίζουμε εναντίον διάφορων καταστάσεων και τους άλλους τους σπρώχνουν, παίζουμε εναντίον διάφορων καταστάσεων.

Οκ ο Παναθηναϊκός με κατέστρεψε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα ήταν αλλιώς, είχαμε ευκαιρίες για το 1-3, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Ένα μέρος νιώθει ότι έχει αυτοπεποίθηση. Αλλά πρέπει να σταματήσουμε, δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει, δεν είναι φυσιολογικά αυτό το πράγματα“.