16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δηλωσεις Τιμούρ Κετσπάγια :Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες.Αύριο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό για την Εθνική Κύπρου

Δηλωσεις Τιμούρ Κετσπάγια :Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες.Αύριο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό για την Εθνική Κύπρου

By on 14 Οκτωβρίου, 2023 0 705 Views

Μπορεί η αυτοπεποίθηση της ομάδας μας να μην βρίσκεται στα καλύτερα δυνατά επίπεδα λόγω των αποτελεσμάτων που έχουν προηγηθεί, όμως, την Κυριακή, απέναντι στη Γεωργία, οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διεκδικώντας βαθμολογικό όφελος.

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου στην Τιφλίδα ο προπονητής της Εθνικής μας Τιμούρ Κετσπάγια και ο τερματοφύλακας Ζοέλ Μολ. 

Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες το αυριανό για τον προπονητή της ομάδας μας, ο οποίος απαντώντας σε σχετικές ερώτησεις, ανέφερε πως πάντα νιώθει χαρούμενος όταν επιστρέφει στη χώρα που γεννήθηκε, αλλά ως προπονητής, αύριο θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό για την Εθνική Κύπρου.

Καλησπέρα και από εμένα, ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε από την αρχή ότι θα έχουμε αρκετές δυσκολίες. Τέτοια είδους παιχνίδια δεν είναι εύκολα, για μια μικρή χώρα όπως είναι Κύπρος. Προσπαθήσαμε σε κάθε παιχνίδι, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, είχαν δώσει το 100%, αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν πήραμε βαθμολογικό κέρδος. Έχουμε αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να κυνηγήσουμε κάτι από το αυριανό παιχνίδι».

Για τις σκέψεις του για το αυριανό παιχνίδι: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κοντά, μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς».

Για το πως νιώθει που επιστρέφει στην Γεωργία: «Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στον ίδιο όμιλο τα αισθήματα ήταν ανάμεικτα. Έτσι ήθελε η μοίρα. Κάθε φορά που έρχομαι στην Γεωργία είναι χαρά για εμένα».

Για το ότι η Γεωργία δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε στην Κύπρο και για το ότι υπήρχαν πολλοί Γεωργιανοί στην Κύπρο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την Γεωργία, παίξαμε καλά και οι δύο και η ισοπαλία θα ήταν το λογικό αποτέλεσμα. Είχε πολλούς φιλάθλους η Γεωργία και αυτό είναι καλό. Όποτε παίζουν στην έδρα τους γεμίζουν το γήπεδο».

Για το αν ήταν μόνο θέμα τύχης που έμεινε χωρίς νίκη η Κύπρος μέχρι στιγμής: «Ήμασταν άτυχοι όταν έγινε η κλήρωση και βρεθήκαμε με αυτές τις ομάδες. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο το έργο μας».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να αλλάξει αύριο το κλίμα: «Όταν χάνεις ένα παιχνίδι ειδικά στην έδρα σου υπάρχει απογοήτευση. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Κάποιες φορές καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάποιες άλλες όχι. Είναι εθνική ομάδα, έχουμε αρκετούς παίκτες και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

Για το ότι η Κύπρος θα παίξει για την παραμονή της κόντρα στο Γιβραλτάρ: «Περιμένουμε ότι θα κερδίσουμε. Αν δεν κερδίσουμε το Γιβραλτάρ… Χωρίς να υποτιμήσω καμία ομάδα..

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα της Ενικής Τζοε Μολ, ενόψει του αγώνα κόντρα στη Γεωργία.

«Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι αύριο. Ήρθαμε συγκεντρωμένοι. Ασφαλώς η αυτοπεποίθηση μας δεν είναι στα καλύτερα της. Στον πρώτο αγώνα ήμασταν πολύ κοντά στην Γεωργία. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε το ίδιο και αύριο Θα προσπαθήσουμε για όλα στον αγωνιστικό χώρο».