11 Οκτωβρίου, 2024
  • 11 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δύσκολες αποστολές για Απόλλωνα και Ανόρθωση εκτός έδρας με ΑΕΖ και Δόξα. Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Οθέλλο(Πρόγραμμα-βαθμολογία-συνέχεια)

Δύσκολες αποστολές για Απόλλωνα και Ανόρθωση εκτός έδρας με ΑΕΖ και Δόξα. Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Οθέλλο(Πρόγραμμα-βαθμολογία-συνέχεια)

By on 22 Οκτωβρίου, 2023 0 532 Views

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας στις 17:00 η ΑΕΛ υποδέχεται τον Οθέλλο Αθηαίνου στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» με το νέο της προπονητή (Τόνι Κοσκέλα) για πρώτη φορά στο πάγκο.H AEΛ θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα γιατί έχει χάσει ήδη αρκετό έδαφος ενώ ο Οθέλλος περιμένει επιτέλους εκτός από θετικές εντυπώσεις να πάρει και βαθμούς

Στο στάδιο «Αμμόχωστος» η ΑΕΖ Ζακακίου υποδέχεται τον Απόλλωνα ο οποίος θέλει να πετύχει 4η σερί νίκη και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Η ΑΕΖ είναι δύσκολος αντίπαλος για τους μεγάλους…όπως έδειξε και με την ΑΕΚ και με την Ομόνοια και θα προσπαθήσει να δυσκολέψει τον Απόλλωνα που πάει στο Αμμόχωστος με αυτοπεποίθηση και καλή φόρμα με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Η ουραγός χωρίς βαθμό Δόξα φιλοξενεί την Ανόρθωση στη Περιστερώνα με στόχο να κάνει την έκπληξη  και να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Έχει δύσκολο έργο όμως αφού η «Κυρία» θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα από τον Άρη.Με νίκη η Ανόρθωση θα παραμείνει κοντά στην κορυφή. Με τον Γκαγιέγο στον πάγκο μετά την απουσία σε δύο αγώνες, με τον κόσμο της και τον Γκασάμα στη θέση του Καστέλ και πιθανόν τον Αρμπολέδα κάτω από τα δοκάρια η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να πάρει τη νίκη γνωρίζοντας ότι ο αγώνας θα είναι πιο δύσκολος απ ότι δείχνει η βαθμολογική θέση της Δόξας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου

Άρης – Εθνικός 2-0

ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα 1-0

ΑΕΚ – Καρμιώτισσα 5-0

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου

17:00 ΑΕΛ – Οθέλλος (Cytavision)

19:00 Δόξα – Ανόρθωση (Cytavision)

19:00 ΑΕΖ – Απόλλων (Cytavision)

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου
19:00 Πάφος – Ομόνοια (Cablenet)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Bαθμολογία Πρωταθλήματος Cyta

   

Η 9η αγωνιστική

Σάββατο 28 Οκτωβρίου

18:00 Εθνικός-Δόξα(Cytavision)

19:00 Καρμιώτισσα-ΑΠΟΕΛ(Cablenet)

19:00 Νέα Σαλαμίνα–ΑΕΛ(Cytavision)

Κυριακή 29 Οκτωβρίου

18:00 Ομόνοια–ΑΕΚ(Primetel)

19:00 Απόλλωνας–Πάφος FC(Cytavision)

19:00 Ανόρθωση-ΑΕΖ(Cablenet)

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

19:00 Οθέλλος-Άρης(Cytavision)