3 Οκτωβρίου, 2024
  • 3 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μουρίνιο: Άφησε… γερό «καρφί» για το θετικό δείγμα ντόπινγκ του Πάπου Γκόμες

Μουρίνιο: Άφησε… γερό «καρφί» για το θετικό δείγμα ντόπινγκ του Πάπου Γκόμες

By on 22 Οκτωβρίου, 2023 0 758 Views

Πληρωμένη απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο στα προκλητικά λόγια του Πάπου Γκόμες, με τον Πορτογάλο να αφήνει αιχμές για το θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ του Αργεντινού επιθετικού.

Από μια κλωστή κρέμεται η καριέρα του Πάπου Γκόμες, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για δυο χρόνια.

ΜΜΕ της Αργεντινής πάνε το θέμα ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως ο 35χρονος σκέφτεται να αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση εφόσον η απόφαση δεν αλλάξει, με το μέλλον του στο ποδόσφαιρο πλέον να κρίνεται μετέωρο.

Παρά τα προβλήματα ωστόσο που αντιμετωπίζει ο Πάπου Γκόμες, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έδειξε καμία συμπόνοια και έριξε τα… καρφιά του ως απάντηση στα λόγια του Αργεντινού επιθετικού προ δυο εβδομάδων.

«Έχω μόνο μια ανάμνηση του Μουρίνιο και αυτή είναι η κατάκτηση του Europa League με τη Σεβίλλη εναντίον του» είχε αναφέρει τότε ο Πάπου Γκόμες, με τον Πορτογάλο να τού απαντά στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Μόντσα με τουλάχιστον καυστικό τρόπο.

«Έχω βήχα, αλλά δεν θα πάρω σιρόπι ή χάπια. Ή αλλιώς θα έχω πρόβλημα να περάσω το τεστ ντόπινγκ» ανέφερε ο προπονητής της Ρόμα για τον 35χρονο, ο οποίος βρέθηκε θετικός αφού ήπιε σιρόπι του γιου του όταν αγωνιζόταν ακόμα στη Σεβίλλη.