3 Οκτωβρίου, 2024
  • 3 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ρόμα – Μόντσα 1-0: Λύτρωση με Ελ Σαραουί στο 90′

Ρόμα – Μόντσα 1-0: Λύτρωση με Ελ Σαραουί στο 90′

By on 22 Οκτωβρίου, 2023 0 2409 Views

Το γκολ του Ελ Σαραουί στο 90′ έδωσε τη λύση και τη μεγάλη νίκη για τη Ρόμα απέναντι στη Μόντσα, που έπαιζε με 10 παίκτες από το 41′!

Η Μόντσα έπαιζε με 10 παίκτες από το 41′ λόγω αποβολή του Νταμπρόσιο αλλά η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου παραλίγο να κάνει τη ζημιά στη Ρόμα!

Οι παίκτες του Μουρίνιο πίεζαν, έχαναν φάσεις και φλέρταραν με τη γκέλα, για την 9η αγωνιστική της Serie A. Ωστόσο, τη λύση έδωσε ο Στεφάν Ελ Σαραου στο 90′, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 63′ αντί του Μποβ. Ύστερα από φάση διαρκείας μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο «Φαραώ» είδε τη μπάλα να του στρώνεται στο δεξί και με μονοκόμματο σουτ… ώθησε την ομάδα του στη νίκη!

Αξίζει, δε, να τονίσουμε ότι αυτό είναι και το πρώτο γκολ του 30χρονου από την επιστροφή του στους Λύκους.

Πλέον, η ομάδα του Μουρίνιο έχει 14 βαθμούς και πανηγύρισε την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα ενώ η Μόντσα, η οποία ήταν για πέντε σερί ματς αήττητη, εν τέλει λύγισε!

Όσο για τον Γιώργο Κυριακόπουλο, είχε πολύ καλή παρουσία με τον ίδιο να παίρνει πρωτοβουλίες και να ψάχνει με τις σέντρες του τους συμπαίκτες του στην αντίπαλη περιοχή – χωρίς όμως να εκμεταλλευτούν αυτοί κάποια.