19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Δεν με φοβίζει να πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, ξέρω που είμαι

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Δεν με φοβίζει να πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, ξέρω που είμαι

By on 23 Οκτωβρίου, 2023 0 837 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου μετά το μεγάλο διπλό των πρασίνων επί της Πάφου με 2-0.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. Σήμερα κάναμε το τέλειο παιχνίδι, όλοι οι ποδοσφαιριστές αξίζουν συγχαρητήρια. Ακολούθησαν κατά γράμμα το πλάνο της ομάδας και δίκαια κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι από σήμερα ανήκει στο παρελθόν. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο, όσοι ήρθαν σήμερα είχαν θετική ενέργεια κι αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε άλλο ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με μια πάρα πολύ καλή κι οργανωμένη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Να τους καλέσουμε να είναι εκεί να μας στηρίξουν και σε αυτό το παιχνίδι. Είναι μεγάλος ο μαραθώνιος, είναι καόμη πιο δύσκολ οτο φετινό πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι κάθε παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Πάφο».

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη αφού προερχόταν από αρνητικό αποτέλεσμα η Ομόνοια:

“Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Χάσαμε κάποιους βαθμούς αλλά έτσι είναι το πρωτάθλημα. Σήμερα βγήκαν όλα θετικά και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν με φοβίζει να πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, ξέρω που είμαι”.

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του Κουλιμπαλί:

“Είναι καλός ποδοσφαιριστής, ψηλός και γρήγορος. Έχουμε ένα θέμα στην Κύπρο, με το πρώτο λάθος στοχοποιούμε ποδοσφαιριστές. Είναι κρίμα, να τους δώσουμε κάποιο χρόνο. Σε όλες τις ομάδες όχι μόνο στη δική μου. Έρχονται σε ένα νέο πρωτάθλημα, αρκετοί νομίζουν ότι είναι εύκολο, αλλά είναι αρκετά ανταγωνιστικό και δύσκολο το πρωτάθλημα μας. Και πρέπει να τους στηρίζουμε. Εγώ είμαι ο προπονητής και πρέπει να στηρίξω κάθε παίκτη στα αποδυτήρια και σίγουρα όταν έχει την ευκαιρία και την αξιοποιήσει, γιατί να μην συνεχίσει να παίζει”;