28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Έτοιμο το πλάνο Γκαγιέγο για την μάχη με την Ομόνοια. Ίσως 1-2 αλλαγές

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Έτοιμο το πλάνο Γκαγιέγο για την μάχη με την Ομόνοια. Ίσως 1-2 αλλαγές

By on 9 Νοεμβρίου, 2023 0 650 Views

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με την Ομόνοια, με τον Νταβίντ Γκαγιέγο να μην υπολογίζει στον τραυματία Μουσοντά και στους εδώ και καιρό παροπλισμένους, Γκερέρο και Αρτυματά.

Για την ενδεκάδα, προκύπτουν ερωτηματικά αλλά οι επιλογές είναι μετρημένες. Ο Αρμπολέδα θα είναι ξανά κάτω από τα δοκάρια, και στην άμυνα στα άκρα οι Ουαγκέ και Γκαρσία είναι δεδομένοι ενώ στο κέντρο της άμυνας ίσως σπάσει το δίδυμο Κάργα-Φερέρ και μείνει ο ένας στον πάγκο για να επανέλθει ένας εκ των Κορρέα-Μαρμούκ.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ο Τεχέρα με έναν εκ των Ιωάννου-Τιουνέ. Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να πάρουν θέση οι Τσίκο και Φερέιρα, με τον Γουαρίς να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Καστέλ. Δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε στο αρχικό σχήμα τον Παρούτη αλλά σε έτσι περίπτωση θα μείνει στον πάγκο ο Γουαρίς για να παίξει πίσω από τον Καστέλ ο Φερέιρα.

Η επιστροφή του Χρυσοστόμου είναι ακόμα μια επιλογή στα χέρια του Γκαγιέγο τουλάχιστον για αλλαγή .

Ο κόσμος της Ανόρθωσης θα είναι στις κερκίδες για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας να κερδίσει το ντέρμπι και να επανέλθει στις νίκες μέσα στην έδρα της. Είναι και η μόνη οδός για να κρατηθεί κοντά στις πρώτες θέσεις.

H oμάδα της Αμμοχώστου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής και στα παιχνίδια που δεν κέρδισε αλλά είναι η ώρα για να πάρει και την ουσία με καλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα και πιο αποτελεσματικά τελειώματα στην αντίπαλη περιοχή. Και στο ντέρμπι με την Ομόνοια τα περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν.Χρειάζεται η τέλεια εμφάνιση για 90΄για να πετύχει τον στόχο της κάτι που τόνισε στους παίκτες του ο Γκαγιέγο.