28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Άρης θα παλέψει για το καλύτερο κόντρα στην Μπετίς

Ο Άρης θα παλέψει για το καλύτερο κόντρα στην Μπετίς

By on 9 Νοεμβρίου, 2023 0 655 Views

Πανέτοιμος για το… μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του (έτσι το χαρακτηρίζουν) είναι ο Άρης ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (22:00,Cytavision) θα μπει στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για να δώσει την μεγάλη μάχη κόντρα στην Μπέτις.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο… ότι δεν πήγαν  στην Ισπανία για τουρισμό και ότι στόχος είναι να παρουσιαστούν συνεπείς ενώπιον μιας μεγάλης πρόκλησης διεκδικώντας τις πιθανότητες τους παρά το γεγονός ότι είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ.
Γιαγκό και Κακόριν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και με τον πρώτο να διεκδικεί θέση και στο αρχικό σχήμα. Εκτός είναι μόνο ο εγχειρισμένος Μποακί καθώς επίσης και οι Σανέ και Νίκολιτς που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.


Ο Άρης δεν έχει κάτι να χάσει από το παιχνίδι. Η Μπετίς είναι ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα και μεγάλο φαβορί οπότε ο Άρης θα μπει  στο γήπεδο για να διασκεδάσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός ,να παρουσιαστεί με το καλό του πρόσωπο και αν έχει τύχη και πάρει αποτέλεσμα θετικό θα γράψει ιστορία.

Μια πιθανή 11αδα είναι οι Βανά, Γιαγκό (Μπρόρσον) Μουσούντα, Καζού, Ουρόσεβιτς, Ζόκε, Στρούσκι, Μπένγκτσον, Μπαμπίκα, Μαγιαμπέλα, Γκομίς.