20 Ιουλίου, 2024
  • 20 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λαΐφης:Θα μπούμε μέσα χωρίς άγχος και θα δώσουμε το καλύτερο μας δυνατό.Είναι δύσκολο όταν παίζεις στην Εθνική γιατί αντιμετωπίζεις τους καλύτερους από κάθε χώρα

Λαΐφης:Θα μπούμε μέσα χωρίς άγχος και θα δώσουμε το καλύτερο μας δυνατό.Είναι δύσκολο όταν παίζεις στην Εθνική γιατί αντιμετωπίζεις τους καλύτερους από κάθε χώρα

By on 15 Νοεμβρίου, 2023 0 499 Views

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου στη διάσκεψη τύπου για τον αγώνα ενάντια στην Εθνική Ισπανίας.
Οι τοποθετήσεις του:
«Έμεινε ένα ματς για να τελειώσει η διοργάνωση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε πολλά περισσότερα απ’ ότι δείξαμε στη διοργάνωση. Θα μπούμε μέσα χωρίς άγχος και θα δώσουμε το καλύτερο μας δυνατό. Μπορούμε πολλά περισσότερα, είμαι σίγουρος γι’ αυτό».
Για το ότι οι Κύπριοι φίλαθλοι περίμεναν περισσότερα από τους παίκτες που παίζουν εξωτερικό: «Είναι αλήθεια πως κανένας από την ομάδα δεν έδωσε αυτό που μπορεί. Εμείς που αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό πρέπει να δείχνουμε το κάτι παραπάνω. Είναι ομαδικό παιχνίδι. Όταν ένας δεν πάει καλά, όλη η ομάδα δεν πάει καλά. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, προσπαθούμε να δίνουμε συμβουλές. Είναι δύσκολο όταν παίζεις στην Εθνική γιατί αντιμετωπίζεις τους καλύτερους από κάθε χώρα».