16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ευχαριστίες του Τιμούρ Κετσπάγια στον κόσμο που πήγε στο γήπεδο και στήριξε την Εθνική

Ευχαριστίες του Τιμούρ Κετσπάγια στον κόσμο που πήγε στο γήπεδο και στήριξε την Εθνική

By on 16 Νοεμβρίου, 2023 0 994 Views

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ισπανία, δήλωσε στη κάμερα του ΡΙΚ:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο, αλλά κάναμε λάθη, δεχτήκαμε πίεση και δεχτήκαμε τρία γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη η ομάδα, κάναμε αλλαγές. Η διοργάνωση της προκριματικής φάσης τελείωσε, κανένας δεν είναι ευχαριστημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και στάθηκε δίπλα στην ομάδα. Φαίνεται ότι η Λεμεσός στηρίζει την ομάδα. Έχουμε μία νεανική ομάδα».

Για την παρουσία μας στον όμιλο γενικότερα ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε:

«Σίγουρα μας στενοχωρεί, μάθαμε θετικά και αρνητικά πράγματα για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε και να διορθώσουμε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος ικανοποιημένος. Είχαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Τώρα βλέπουμε μόνο το Γιβραλτάρ».

Για το Nations League ο Ομοσπονδιακός μας δήλωσε:

«Ο στόχος ήταν αυτός από την αρχή το Nations League που είναι πιο κοντά στις δυνατότητές μας. Δεν λέω πως θα είναι εύκολο εκεί, αλλά με τους παίκτες που έχουμε, θα μπορέσουμε να κάνουμε μία ομάδα που να διεκδικήσουμε».